Sta im je kog mog djoku

Isti onaj koji za operaciju deteta traži 500 evra i slično.McGruja napisao:Neverovatno, ali koji lik moras da budes da trudnicama uzimas pare?
Mene je neka mladja doktorka, na neonatologiji (mislim da se tako pise ) na poliklinici u NS, trovala da nesto nije u redu sa mozgom kod prvog deteta. Pa reko sta nije u redu, nalazimo se klinici, daj utvrdi sta nije u redu, oladio sam se u momentu. Ona nesto pocela da vrda, i da predlaze da dodjemo kod nje privatno na UZ, da proveri onda to, kao nije verovatno nista, ali za svaki slucaj. Ja se odseko.
Naravno brze bolje sam trazio i kopao da vidim sta je, i neka rodjaka koja radi u decijoj bolnici u NS, nam kaze da zakazemo pregled kod njih, pa sta bude. Mi zakazemo, dodjemo, doktor ga pregleda i okrene se prema meni i pita me zasto sam dosao. Ja mu ispricam, on nesto promumla sebi u bradu i kaze da je dete zdravo, da je taj koji je rekao da nesto nije u redu je budala.
Posle cujem, kada sam to ispricao, za jos neke slicne slucajeve. Izbili bi mi 15ak hiljada iz dzepa u to vreme, za taj pregled, pre 6 i kusur godina.
Ja bih takvim ljudima oduzimao diplomu. Bez mogucnosti da se zaposle vise u zdravstvo ni na koji nacin.
@nikaragvaPrvi znaci mogućeg poremećaja su plač deteta.
Iskusni lekari odmah mogu da prepoznaju to.
Oni manje iskusni ga lako pomešaju.
Ne znam samo da li je trebalo ovde ili na temi podmladak i sl.Da, to sam isto cuo kada sam dobio drugo dete. Od jedne devojke sto je bila sa mojom zenom u sobi je dete valjda po rodjenju imalo neku manju srcanu manu. Kaze da su joj rekli da se odmah po placu primeti, a i zena mi je rekla da se zaista cuje drugaciji plac kod tog deteta.
Ne znam ko je, telenor, telekom. Ko je tu vecinski vlasnik ...McGruja napisao:Antena je drzavna?
Уз дужно поштовање колегиници, ово је ноторна глупост.nikaragva napisao:"Neki od pravnika smatraju da su Stanisavljevići izgubili pravo na zemlju. - Ukoliko je vrednost objekta veća od zemljišta na kojem je objekat sagrađen, posle 20 godina postaje vlasništvo države, naravno ako ugovorom nije drugačije definisano - tumači advokatica Jovana Vučković Pejčić."
Meni je to kljucni deo citave price.![]()
Kod nas u BP, su nekima u dvoristu sagradili one antene za mobilnu telefoniju. Ne znam da li to smeta nasem zdravlju, odnosno kakvo je zracenje, ali strucna lica tvrde da je zracanje mnogo manje, nego kada imas jedan veliki repetitor na silosu koji onda j..e kevu svima okolo i nadaleko, jer mora da ima ogromnu snagu da sve pokrije. Ovako imaju vise manjih, manje snage. Svejedno, ne bih voleo da mi to sranje zvrlji na 100m od glave
Ali problem je ako ti odbijes, prihvatice komsija, jer odmah idu kod njega. Tako da ce biti 101m od tvoje glave, a nemas nikakve koristi od njega. Pa onda ispada bolje da si odmah prihvatio
I ta skalamerija onda ako ostane u dvoristu 20 godina, a sasvim sigurno vredi vise nego zemljiste, ode dvoriste
Мени није проблем да дам савет, али требало би мнооого да пишеш.Heinz napisao:Pravnici, ima ćale zanimljiv slučaj sa parcelama i održajem, pa ako neko ima viška vremena...