Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Ja sam licno protiv danasnje EU jer smatram da ona siromasnim drzavama ne donosi nista veliko a ide na stetu i lokalnom stanovnistvu bogatih drzava. Jedinu korist imaju velike korporacije i bogati zato sto je izbor radne snage koja bi radila za saku kikirikija danas neuporedivo bolji nego pre 10 godina tj. famoznog prosiresirenja EU na banana drzave.
U prilog tome idu i rezultati skorasnjih EU izbora gde su evroskeptici zabelezeili ogroman uspeh, Svajcarci i Britanci se lagano udaljavaju od iste itd.
Jugoslavija ili savez Balkanskih drzava bi za region bilo najbolje resenje. Bogat i siromah nikako ne mogu biti partneri pa cak i ako stoje jedan uz drugog... u tom slucaju samo jedan moze da bude gazda a drugi sluga koji skuplja mrvice.
U prilog tome idu i rezultati skorasnjih EU izbora gde su evroskeptici zabelezeili ogroman uspeh, Svajcarci i Britanci se lagano udaljavaju od iste itd.
Jugoslavija ili savez Balkanskih drzava bi za region bilo najbolje resenje. Bogat i siromah nikako ne mogu biti partneri pa cak i ako stoje jedan uz drugog... u tom slucaju samo jedan moze da bude gazda a drugi sluga koji skuplja mrvice.
Poslednja izmena od Floyd u 31 Maj 2014, 14:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Druze, nemam poverenja ni u semafor u Srbiji, a ne u državu
Drzava je dokazala da ne postoji
Sto sad pare iz EU pominjes?
Mi smo rekli prvo milijardu, ne oni
Sto se ne pohapse odgovorni za pogibiju?
Nema tu zavere
Drzava je dokazala da ne postoji
Sto sad pare iz EU pominjes?
Mi smo rekli prvo milijardu, ne oni
Sto se ne pohapse odgovorni za pogibiju?
Nema tu zavere

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Onda cemo cekati dok poslednji ne ode i ugasi svetlo. Da je padala kisa jos koji dan odnelo bi nas sve do Grcke.kvcali napisao:naravno, a na koga to drugog da se oslonimo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Floyd napisao:Ja sam licno protiv danasnje EU jer smatram da ona siromasnim drzavama ne donosi nista veliko a ide na stetu i lokalnom stanovnistvu bogatih drzava. Jedinu korist imaju velike korporacije i bogati zato sto je izbor radne snage koja bi radila za saku kikirikija danas neuporedivo bolji nego pre 10 godina tj. famoznog prosiresirenja EU na banana drzave.
Heh Jugoslavija, da nije malo kasno za tako nesto?

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
zbog tih direktnih instrukcija i jesmo ovde,
vec 15 godina nas uce, sta i kako a mi sve gore stojimo,
nihov cilj je bi i ostvario se, da nam umanje sposobnost da vise ne mozemo da vodimo rat, uspeli su
da ne proizvodimo nista, uspeli su
da liberalizuju trziste, uspeli su
da uniste poljoprivredu, uspevaju....
vec 15 godina nas uce, sta i kako a mi sve gore stojimo,
nihov cilj je bi i ostvario se, da nam umanje sposobnost da vise ne mozemo da vodimo rat, uspeli su
da ne proizvodimo nista, uspeli su
da liberalizuju trziste, uspeli su
da uniste poljoprivredu, uspevaju....

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Mi smo to uspeli
- kvcali
- Kontakt:
varas se

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
-
Naravno da smo mi uspeli u tome uz ne bas beznacajnu pomoc sa strane...
Nije kasno ali je nerealno jer za tako nesto ne postoji volja. Sistematski je gradjen zid izmedju naroda na tim prostorima pa sad umesto jakog regiona imamo gomilu banana drzavica koje se razlikuju jedino u tome sto nazadniji pristaju da rade za saku kikirikija a napredniji za to traze dve.Heineken napisao:Heh Jugoslavija, da nije malo kasno za tako nesto?
-
Mislim da je tako nesto nemoguce..
Mada opet ko zna, svejedno nas niko nece pitati da li hocemo ili necemo...
Mada opet ko zna, svejedno nas niko nece pitati da li hocemo ili necemo...
Uvek nam je neko drugi kriv. Uvek nas neko unistava. Uvek neka teorija zavere. HAARP je kriv za poplave. Ceo svet protiv nas Srba, nebeskog naroda.
A u sustini smo za sve sami krivi. Krivi smo za ratove devedesetih, krivi smo za 1999, mi smo dopustili da tadasnji veliki vodja radi sta je hteo, kao sto cemo da dopustimo i sadasnjem velikom vodji. Narod u sustini boli patka za sve. Najlepse nam je kada nam neko diktira a mi slusamo i ne koristimo mozak. Realno kad se pomiris sa tim, bice ti bolje.
A u sustini smo za sve sami krivi. Krivi smo za ratove devedesetih, krivi smo za 1999, mi smo dopustili da tadasnji veliki vodja radi sta je hteo, kao sto cemo da dopustimo i sadasnjem velikom vodji. Narod u sustini boli patka za sve. Najlepse nam je kada nam neko diktira a mi slusamo i ne koristimo mozak. Realno kad se pomiris sa tim, bice ti bolje.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa mi smo jedini krivi za to. Ne mozemo nekog drugog kriviti za stanje u zemlji, jer sasvim ocigledno nismo preduzeli sve da to toga ne dodje. Totalni shljam sa dna drustva trenutno odlucuje u drzavi, i ponasanje im je na nivou kafanskih strucnjaka, tako da nam niko nije kriv za to, sem nas samih. Ocigledno je to volja vecine, ocigledno je vecina stanovnistva u Srbiji takva i zeli ovako da zivi. Mi ostali mozemo samo da prdimo na forumu, da nam je kriv neki zapad.
@Floyd,
Realno takav nekakav savez vec postoji. Tajkuni nisu ni ratovali, niti ih tako nesto zanima. Pogledaj malo ekonomiju nad balkanom
Samo u glavama nekog obicnog coveka i dalje stoji da treba da mrzi hrvate, iako ni sam ne zna zasto.
To mu dodje, kao ona prica o majmunima, banani i hladnoj vodi
@Floyd,
Realno takav nekakav savez vec postoji. Tajkuni nisu ni ratovali, niti ih tako nesto zanima. Pogledaj malo ekonomiju nad balkanom

Samo u glavama nekog obicnog coveka i dalje stoji da treba da mrzi hrvate, iako ni sam ne zna zasto.
To mu dodje, kao ona prica o majmunima, banani i hladnoj vodi

- kvcali
- Kontakt:
I naravno to sto kaze flojd, a ja se slazem, su uradili rusi, i naravno mi sami 

Koliko se secam, pocetkom 90ih smo mogli da biramo a izabrali smo mnogo losiju od dve lose varijante tako da smo sami krivi.
- kvcali
- Kontakt:
nismo mi odabrali, nego hrvati i muslimani, ali to neces saznati iz zapadnih medija, a oni su instrumentalizovani za otpocinjanje rata, nisu se sami pokrenuli za tako nesto