Preterujete
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Treba zabraniti i da se voze automobili koji imaji zvuk jaci od xx decibela,meni smeta usima 
Preterujete
Preterujete
http://www.b92.net/info/vesti/pregled_s ... _id=523605
Tekst oz 2011.
Svasta se promenilo od tada.
Docice i totalna zabrana, ali ne uskoro, nazalost.
Stefane, zvuk auspuha ne smeta zdravlju, dok cigarete ugrozavaju svacije zdravlje.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Tekst oz 2011.
Svasta se promenilo od tada.
Docice i totalna zabrana, ali ne uskoro, nazalost.
Stefane, zvuk auspuha ne smeta zdravlju, dok cigarete ugrozavaju svacije zdravlje.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma bio bi prezadovoljan da se iskoreni to smece bar u svim zatvorenim prostorima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Smeta i buka itekako, al nije to sad tema..
Mene mnogo više poražava što priliv novih pušača ne posustaje, jbt šta je u glavama klincima da je to toliko dobro...
Mogu donekle da razumem one koji dugo puše što se ne daju da prestanu. Mada i oni prestanu kada prigusti, evo u okruženju sam imao jedan smrtni slučaj upravo zbog pušenja tj neprestanka istog, a jedan se izvukao za malo posle 5 dana respiratora. Sad više ne puši.
Al mlade ljude ne mogu nikako...
Mene mnogo više poražava što priliv novih pušača ne posustaje, jbt šta je u glavama klincima da je to toliko dobro...
Mogu donekle da razumem one koji dugo puše što se ne daju da prestanu. Mada i oni prestanu kada prigusti, evo u okruženju sam imao jedan smrtni slučaj upravo zbog pušenja tj neprestanka istog, a jedan se izvukao za malo posle 5 dana respiratora. Sad više ne puši.
Al mlade ljude ne mogu nikako...
Preglasan zvuk moze itekako biti stetan po zdravlje vozaca 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam i ja slučaj da je stric prestao da puši kada ga je doktor isprepadao, a pušio 25 godina pre toga, u danu je samo prestao.
Evo ja batalio pre dva meseca skoro i ne smeta mi da neko puši pored mene, ne primećujem ni da je kafić zadimljen, više mi je smetalo kad mi od moje cigare uđe dim u oko nego što mi smetaju drugi.
Jedino što mi je bilo baš kritično je zimi po kafanama i izlascima ali sam prestao da izlazim tako da sam eliminisao i taj problem
Nego, i ja gledam ovo što kaže Grujić, strahovito koliko klinci puše, nama će nacija da bude u kanalčini u tom smislu za 20 godina. Čujem juče na TV-u kao ~38% muškaraca i ~30% žena puši. Moj subjektivni osećaj je da 30ak % populacije ne puši.
Evo ja batalio pre dva meseca skoro i ne smeta mi da neko puši pored mene, ne primećujem ni da je kafić zadimljen, više mi je smetalo kad mi od moje cigare uđe dim u oko nego što mi smetaju drugi.
Jedino što mi je bilo baš kritično je zimi po kafanama i izlascima ali sam prestao da izlazim tako da sam eliminisao i taj problem
Nego, i ja gledam ovo što kaže Grujić, strahovito koliko klinci puše, nama će nacija da bude u kanalčini u tom smislu za 20 godina. Čujem juče na TV-u kao ~38% muškaraca i ~30% žena puši. Moj subjektivni osećaj je da 30ak % populacije ne puši.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kada sam pre cesce isao po kafanama odeca mi se toliko usmrdela za tu noc da je mogla opet na pranje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bre jakna mi se usmrdi kožna, ne znam ni kako je to moguće.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I od kafica se usmrdi, makar samo jedna osoba pusila u okolini.
O kosi da ne pricam.. dodjem kuci i osetim kolko ceo smrdim na dim
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
A ovde se na forumu svojevremeno pričalo kako pravi kulturni pušači ne semtaju drugima
Ma jedan da zapali u zatvorenom zadimi sve...
Ma jedan da zapali u zatvorenom zadimi sve...
Kako se od kafica usmrdi?Day Walker napisao:I od kafica se usmrdi, makar samo jedna osoba pusila u okolini.
Ujutru ustanes omirisis jaknu, i ne moras piti kafu?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sad je još i dobro. Bilo je to i više pre 15-ak godina. Skoro 50%.Uroš S. napisao:Nego, i ja gledam ovo što kaže Grujić, strahovito koliko klinci puše, nama će nacija da bude u kanalčini u tom smislu za 20 godina. Čujem juče na TV-u kao ~38% muškaraca i ~30% žena puši. Moj subjektivni osećaj je da 30ak % populacije ne puši.
Širim haos!
- Grujic
- Moderator
Ma ja ne verujem, ti procenti što počinju na 3 su mi neralni, uvek imam utisak da je nepušača dosta manje
Ma ja sam naveo kao primer buku od kola,na otvorenom ne verujem sa ce ikad zabraniti.
A ja kad se vracam iz izlaska,ostavim stvari ja terasi,ni ne unosim u kucu koliko smrde
Sent from my Lumia Tapatalk
A ja kad se vracam iz izlaska,ostavim stvari ja terasi,ni ne unosim u kucu koliko smrde
Sent from my Lumia Tapatalk
A ova buka jel vam smeta?
Pripadnik SAJ-a pucao iz kalašnjikova ka zgradi RTS-a!
http://www.telegraf.rs/vesti/1097105-ot ... radi-rts-a
Pripadnik SAJ-a pucao iz kalašnjikova ka zgradi RTS-a!
http://www.telegraf.rs/vesti/1097105-ot ... radi-rts-a