Putevi u Srbiji
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Putevi u Srbiji
U Omladinskoj ulici kod broja 17, na Savskom vencu, dogodila se nesvakidašnja nesreća, u kojoj je povređen vozač automobila Bojan Todorovski.
On je uredno vozio automobil i usled oštećenja kolovoza, u jednom trenutku, iznenada je upao u rupu, pravi krater veličine 1.5 x 1.5 metar. Tom prilikom Todorovski je povređen i prebačen je kolima Hitne pomoći na VMA.
Vozilo je znatno ostećeno i angažovan je “pauk” za njegovo izvlačenje.
Izvor: Telegraf
On je uredno vozio automobil i usled oštećenja kolovoza, u jednom trenutku, iznenada je upao u rupu, pravi krater veličine 1.5 x 1.5 metar. Tom prilikom Todorovski je povređen i prebačen je kolima Hitne pomoći na VMA.
Vozilo je znatno ostećeno i angažovan je “pauk” za njegovo izvlačenje.
Izvor: Telegraf
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bice to kao dobar dan u buducnosti.
Danas odmah iza naplatne rampe Doljevac ( od Niša ka Leskovcu ) na a.putu onim mašinama seku kocke propalog asfalta, izgleda da su krenuli da sređuju za sezonu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Evo nekih strucno zakrpljenih rupa. Pospes asfalt i ostavis, automobili ce da utabaju. 

-
- Banned
Hahaha, snimi ovu donju.
Ovde su poceli da krpe i sredili nekoliko koje su mi direktno smetale. I to lepo uradili, ne tim metodom. Pohvala. Bolje ikad nego nikad, jeste da smo mesecima razbijali kola.

Ovde su poceli da krpe i sredili nekoliko koje su mi direktno smetale. I to lepo uradili, ne tim metodom. Pohvala. Bolje ikad nego nikad, jeste da smo mesecima razbijali kola.
- H4wkeye
Ajd da ih i ja pohvalim za nesto. Jedna ulica u kojoj je radjeno grejanje, iako je bila razrusena dugi period, nov asfalt su uradili stvarno super. Tacno u liniji sa starim asfaltom, sve ravno i nivelisano, ne primetis kad predjes sa novog na stari asfalt.
- H4wkeye
Poceli su da grade drugu traku na delu od Dobanovaca do Ostruznice, tako da kada zavrse tu ce biti pun profil.
Hoće li neko od nadležnih da napokon sredi onaj šaht na Padini kad kreneš iz Žarkova, odma posle pumpe Petrol...
Ko ne zna, nek beži u levu traku, u ono ko uleti centriranje mu ne gine...
Ko ne zna, nek beži u levu traku, u ono ko uleti centriranje mu ne gine...

Ceo daj deo od centra zarkova do fmp-a je haos
Sent from my Lumia Tapatalk
A da ironija bude veća radili su to prošle godine valjda ili tako nešto... 

Ja sam se jednom zeznuo u zadnjih par meseci i prosao tuda, zamalo da udarim lika kad je zakocio ispred jedne od tih rupa. Dobro je pa nemam razloga da idem tuda

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Taj deo se radi se radi svake godine u proteklih 4-5 godina i šahtovi svaki put ostanu tako.Libero napisao:A da ironija bude veća radili su to prošle godine valjda ili tako nešto...
Meni je suđeno svaki dan tuda skoro da prolazim. Golfom sam jednom overio, nije mi bilo dobro pola dana.
Sa Astrom sam za dlaku promašio. Posle toga leva strana uvek...
Imam neki trip da namerno ostave tako rupe da bi pravili veći posao vulkanizerima i ostalima....
Sa Astrom sam za dlaku promašio. Posle toga leva strana uvek...
Imam neki trip da namerno ostave tako rupe da bi pravili veći posao vulkanizerima i ostalima....

-
- Banned
Hahaha, pa taj deo je moja najgora nocna mora. Moze da se prodje sa 20 na sat uz izraziti slalom sto je jako tesko jer uvek skoro ima nekog u traci pored pa je izbegavanje drasticno otezano. Kada se vracam ibarskom dobijem napad panike pred spust.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa dobro, nemaš rutinu, tuda se idw 80+ uz lagano izbegavanje šahtova uz rizik naletanja na radar