Štitnici protiv sunca i/ili rolo zavese
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Štitnici protiv sunca i/ili rolo zavese
Pa ono, koristim internet.
Ma pitam te za trolovanje. Hajde kaži to na srpskom.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Evo sa night modom jer ima vrlo malo svetlosti

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

Ubices nekoga!
Realno smanjuje vidljivost kao i naocare,ali ipak je napred normalno sto je za veci deo voznje najbitnije. Vozila sva u mraku imaju svetla pa se primete svakako,jedino mogu da budu kriticni pesaci pri parkiranju
Realno smanjuje vidljivost kao i naocare,ali ipak je napred normalno sto je za veci deo voznje najbitnije. Vozila sva u mraku imaju svetla pa se primete svakako,jedino mogu da budu kriticni pesaci pri parkiranju
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne može fotka da dočara realnost, a i nije svačiji vid isti.KDman napisao:Da nisam imao iskustvo sa folijom, ne bi trošio tastaturu.
Nije problem folija po danu. Daj noćnu sliku, prvu sa otvorenim prozorom, drugu sa folijom.
Može biti da imam kokošije slepiloAli baš me je bio strah.
Viđam ljude da nose noći sunčane naočare, valjda iz fazona. Ja bi se verovatno sapeo o prvu prepreku. To mu dođe na slično.
Ako je fabrički staklo već tonirano sa 20-ak % pa dodaš foliju od 50... Ako ti je to mračno onda proveri vid, mada se kokošije slepilo javlja u sumrak, ne noću.
Tamnije folije tipa 80% na fabrički tonirano staklo dodaju prilično.
Cvike baš nisu za poređenje, valjda su obicno tamnije od većine folija.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Day Walker
Ukupno 50
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
Trol je osoba čije je osnovni cilj, da na forumima i drugim mestima gde se odvija internet komunikacija svojim postovima izazove što jaču reakciju drugih učesnika diskusije i tako poremeti normalan tok iste. Njegov cilj je reakcija drugih, a ne sam post i razmena mišljenja. Trol nije zainteresovan zaista za temu o kojoj se govori, već da na različite načine usmeri diskusiju u neproduktivnom smeru, da izazove svađu, ili isprovocira sagovornika. Nekada se trol koristi razlitičitim retoričkim metodama i tako se naizgled maskira i prikriva svoju trolštinu.perfiko napisao:Ma pitam te za trolovanje. Hajde kaži to na srpskom.
Osnovna karakteristika trola je da ga ne zanima razumljivost posta, informativnost ili korisnost njegovog posta već reakcija drugih, po pravilu teži ka tuđoj negativnoj reakciji.
Edit: Vidiš kako tvoji postovi sadrže sve gore pomenute elemente.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ukratko - podjebavanje 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ipak ima značajnije razlike u noćnoj vidljivosti, sa folijom i bez nje, a predmetna folija i nema neko zatamnjenje (komentar gornjih fotki).
Mislim da fabričke skuplje i zatamnjene šoferke imaju efekat fotogreja.
Off topic
Tema je bila roletnice a ne folija. I čovek je rekao da mu ne odgovara folija više puta. A vi se ubiste da mu dokažete da je folija baš prava, to na više strana. I onda optužite nekoga za trola, što realno besedi.
Vaša mana je ovde, (mislim na starosedeoce) što svi kao papagaji držite se neke tvrdnje, koja je često i netačana. Krug vam je odavno zatvoren i samo se vrtite oko centra, bez svežeg daha ili mišljenja.
Mislim da fabričke skuplje i zatamnjene šoferke imaju efekat fotogreja.
Off topic
Tema je bila roletnice a ne folija. I čovek je rekao da mu ne odgovara folija više puta. A vi se ubiste da mu dokažete da je folija baš prava, to na više strana. I onda optužite nekoga za trola, što realno besedi.
Vaša mana je ovde, (mislim na starosedeoce) što svi kao papagaji držite se neke tvrdnje, koja je često i netačana. Krug vam je odavno zatvoren i samo se vrtite oko centra, bez svežeg daha ili mišljenja.
- Day Walker
Zaboravljas da je i samo staklo vec fabricki zatamnjeno ali tu razliku ne mogu da uslikam.. Takodje postoji u odnosu na deo slike bez folije.
Inace kao sto rekoh, u voznji apsolutno ne smeta.. Ko ne veruje, moze da proba
Inace kao sto rekoh, u voznji apsolutno ne smeta.. Ko ne veruje, moze da proba

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
Apsolvirali smo da roletnice koštaju 400e dva komada, gruba računica, može lako biti i viša, a folija za zadnja stakla 50e.
Ti kažeš fabričkog zatamnjenja nema na jeftinim automobilima, a ima i prilično je jeftino.
Fabrički zatamnjena šoferka ne postoji, ni u jednoj varijanti i svuda je zabranjena.
Svež dah i mišljenje podrazumeva nešto tačno.
Ti kažeš fabričkog zatamnjenja nema na jeftinim automobilima, a ima i prilično je jeftino.
Fabrički zatamnjena šoferka ne postoji, ni u jednoj varijanti i svuda je zabranjena.
Svež dah i mišljenje podrazumeva nešto tačno.
Kako nema roletnica? Ima par komada i za crvenu, možda dve. Ko hoće original za premijum, to je skupo. A nema folija za premijum
To je baš seljačka varijanta.

Vidi, pa ti zaista koristiš internet. Usavršio si copy-paste. Ali netačan odgovor. Ne čitaš pitanje.Uroš S. napisao:Trol je osoba čije je osnovni cilj, da na forumima i drugim mestima gde se odvija internet komunikacija svojim postovima izazove što jaču reakciju drugih učesnika diskusije i tako poremeti normalan tok iste. Njegov cilj je reakcija drugih, a ne sam post i razmena mišljenja. Trol nije zainteresovan zaista za temu o kojoj se govori, već da na različite načine usmeri diskusiju u neproduktivnom smeru, da izazove svađu, ili isprovocira sagovornika. Nekada se trol koristi razlitičitim retoričkim metodama i tako se naizgled maskira i prikriva svoju trolštinu.perfiko napisao:Ma pitam te za trolovanje. Hajde kaži to na srpskom.
Osnovna karakteristika trola je da ga ne zanima razumljivost posta, informativnost ili korisnost njegovog posta već reakcija drugih, po pravilu teži ka tuđoj negativnoj reakciji.
Edit: Vidiš kako tvoji postovi sadrže sve gore pomenute elemente.
Jesi li to pokušao da izazoveš moju negativnu reakciju? Trolu jedan.Uroš S. napisao:
Perfiko, nema te, sad troluješ na autorepublici?
E ovo je tačan odgovor, ali je ujedno i trolovanje.Delija napisao:Ukratko - podjebavanje

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Postoji samo polarizovana i mozda jos neke slicne varijante.Uroš S. napisao:Fabrički zatamnjena šoferka ne postoji, ni u jednoj varijanti i svuda je zabranjena.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
Polarizovana, i sa dodatnom UV zaštitom da. To su valjda one što se presijavaju na roze, viđam uglavnom na Renoima i Opelima.