Moja Astra G 1.8 Sport 125 ks je sa venturi sistemom na relaciji VS-NS trosila max 9-10 litara. U gradu je znala da potegne i preko 15 litara bez ikakvih problema

A sta je to tebi pa realno? Ja napisem moju potrosnju sa borda recimo, jer znam da ne laze puno. Meni je to realno. Kada ga vozim lagano trosi malo, kada ga cepam trosi mnogo, vrlo jednostavno i realno nadasve.Libero napisao:Da budem iskren, komično mi je kad čitam tako neke cifre i frljanje sa istim oko potrošnje.
Uspeo sam i ja svoj auto da spustim ispod 4 litre u jednom trenutku, ali to nema veze sa realnom vožnjom i uslovima.
U tome je suština. Pa majku mu ne može da troši manje od dizela sa sličnom konjažom i zapreminom i težinom vozila...
Nisi dobro pročitao moj predhodni post u njemu sve stoji.dragvorl napisao:A sta je to tebi pa realno? Ja napisem moju potrosnju sa borda recimo, jer znam da ne laze puno. Meni je to realno. Kada ga vozim lagano trosi malo, kada ga cepam trosi mnogo, vrlo jednostavno i realno nadasve.Libero napisao:Da budem iskren, komično mi je kad čitam tako neke cifre i frljanje sa istim oko potrošnje.
Uspeo sam i ja svoj auto da spustim ispod 4 litre u jednom trenutku, ali to nema veze sa realnom vožnjom i uslovima.
U tome je suština. Pa majku mu ne može da troši manje od dizela sa sličnom konjažom i zapreminom i težinom vozila...A ko je pisao da benzinac trosi manje od dizela slicne snage/kubikaze?
Dupe i oko u trakciji, ponašanju auta i osećaju na volanu.ADrei napisao:@nidza
pa kazem ja da je barum bolji od tih polupremium guma al mi niko ne veruje
ja pumpam hladne na 3.4 bara...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk