Cena je šurenje
Biciklizam
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Biciklizam
Video sam, više ne visim na ebay/aliexpressu nego na planetbike.rs-u 
Cena je šurenje
Cena je šurenje
Imao ja Conti sportcontact 700x32c 480g komad i prešao na Schwalbe ultremo ZX 700x28c od 240g komad. 
Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.
A hteo bih sa manjom sarom i da je 26x1.5 do 26x1.9. Pretezna upotreba je za asfalt i to duze voznje.
Neki jankovici imaju uglavnom njihove gume.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
A hteo bih sa manjom sarom i da je 26x1.5 do 26x1.9. Pretezna upotreba je za asfalt i to duze voznje.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bogami dobar posao je odradila spravica. 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobro je, najbitnije da ovaj posao možeš da uradiš bukvalno u beloj košulji, čist način čišćenja
Možda bi sa nekom namenskom tečnošću bio bolji rezultat.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
sebekkg napisao:Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.
Beži od tih janković schwalbe-a ( otpad uvezen naravno u Srbiju)
Pa na zvanicnom schwalbe sajtu oni stoje kao zastupnici tj partneriNeskica napisao:sebekkg napisao:Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.
Beži od tih janković schwalbe-a ( otpad uvezen naravno u Srbiju)
Ni jedan nivo zastite nece ti pruziti apsolutnu sigurnost, ako to zelis. Moje preskupe gume sa mlevenom keramikom u strukturi (110EUR/kom) isecene su na drugoj voznji.sebekkg napisao:Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.
Licno probano, i zaista efikasno je
http://mrtuffy.com/product-line.html
Ne razumem zasto zicani, a ne kevlarski drot (izuzev sto je jeftiniji nema ni jednu prednost)?
Guma 1,5 se sasvim lepo vozi. 1.75 je kompromis. 1.9 je presiroko za drumsku voznju.
Prvi put cujem da se neko zali na kvalitet guma kod distributera u RS.
Bilo je problema sa gumama sa Jankovićevog lagera, al su uglavnom bili korektni i menjali ih bez pogovora. Verovatno im je mator lager pa otud problemi.
Ah da, ne paranoiši se!!! Naše su stigle iz Mađarske.
Osim tvojih unutrašnjih, naravno. Njih je isporučio Janković.
@ Šebek
Pogledaj Schwalbe i Conti kataloge pa vidi kolu gumu želiš, pa ćemo da vidimo gde ima da se kupi.
Ah da, ne paranoiši se!!! Naše su stigle iz Mađarske.
@ Šebek
Pogledaj Schwalbe i Conti kataloge pa vidi kolu gumu želiš, pa ćemo da vidimo gde ima da se kupi.
- Kuzmanovic
@Zuzazu, koliko moze da kosta ovaj mr tuffy?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
103€ na nemačkom Amazonu, jedna ta kutija. Nadam se da je za više točkova od jednog (ili dva).
- Kuzmanovic
Ocekivao sam manju cenu, oko 50e, ali sa druge strane imas sigurnost jer ne moras da mislis da li ces izbusiti gumu.