Cena je šurenje

sebekkg napisao:Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.
A hteo bih sa manjom sarom i da je 26x1.5 do 26x1.9. Pretezna upotreba je za asfalt i to duze voznje.
Neki jankovici imaju uglavnom njihove gume.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Pa na zvanicnom schwalbe sajtu oni stoje kao zastupnici tj partneriNeskica napisao:sebekkg napisao:Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.
A hteo bih sa manjom sarom i da je 26x1.5 do 26x1.9. Pretezna upotreba je za asfalt i to duze voznje.
Beži od tih janković schwalbe-a ( otpad uvezen naravno u Srbiju)
Ni jedan nivo zastite nece ti pruziti apsolutnu sigurnost, ako to zelis. Moje preskupe gume sa mlevenom keramikom u strukturi (110EUR/kom) isecene su na drugoj voznji.sebekkg napisao:Pa planirao sam da izdvojim po 1300-1500 po gumi. Ali.obracam paznju na nivoe zastite zato sto valjda kod schwalbea ima 5 nivoa, ali ima i nivo kevlara i nekih ultra mega giga varijanti. Gledam da guma ima zicu po ivici da ima sto vise niti po incu i da je laksa oko 600-750g.