Dobro veče
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Kod nekih vozila se zadnje pale sa prednjim tj. nemaju odvojene prekidače e sad, svrha paljenja maglenki bez magle ili paljenja maglenki po gradu uopšte ni meni nikada neće biti jasna
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svrha je da ga dohvatis za gusu, izvuces iz auta i razbijes ga od batina... i onda sve to ponovis onoliki broj puta koliko mu treba da ukapira da je debil... 
Iritiraju me i prednje maglenke vrlo do jako, ali zadnje???

Iritiraju me i prednje maglenke vrlo do jako, ali zadnje???

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Danas naletim na patrolu koja slika foto aparatom iz suprotnog smera.
Prvo sam mislio da isprobava aparat, ali vidim da malo malo, pa "skljocne"
Jel neko ima saznanja o ovoj pojavi :-?
Tapatalk
Prvo sam mislio da isprobava aparat, ali vidim da malo malo, pa "skljocne"
Jel neko ima saznanja o ovoj pojavi :-?
Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To se po Bg uglavnom koristi za nepropuštanje pešaka
Pazi kada nikada nisam cuo za to... A dobio sam do sada za 14god 3 kazne u totalu, 2 za 5km brze i jednu parkingH4wkeye napisao:U Holandiji postoje poeni, ali ne klasicno kao kod nas, nego do odredjenih godina. Valjda prvih 5 godina imas poene i ako sakupis ne znam koliko ode dozvola.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bem li ga, to mi kaze ovaj drugar iz Holandije.ljuba napisao:Pazi kada nikada nisam cuo za to... A dobio sam do sada za 14god 3 kazne u totalu, 2 za 5km brze i jednu parkingH4wkeye napisao:U Holandiji postoje poeni, ali ne klasicno kao kod nas, nego do odredjenih godina. Valjda prvih 5 godina imas poene i ako sakupis ne znam koliko ode dozvola.

Inace, malo pre se vracam iz grada i kod jednog dela gde je zabranjeno parkiranje nacickana dva auta i jedan kombi, i jos plus 3-ci auto parkiran na mestu za invalide. Onda posle toga vidim auto saobracajne policije stoji ispred svih njih, verovatno ih popakovali sve zajedno. Jel ista kazna ako parkiras na mestu za invalide i gde ne sme da se parkira? Ili za ovo prvo nosi pauk bese?
Na uglu Somborskog bul. i Vrsacke, stojali su parkirani u pravcu od Limana i slikali su kontra smeru.nuk napisao:Znam za pandure u civilu po Bg-u koji snimaju prekršaje
Sve regularno u uniformi...
Ako mi stigne fotka, javljam

Tapatalk
- H4wkeye
Valjda nece. 

Pa taj neki fazon. Nisam ni ja siguran tacno sta je, posto hrvati imaju malo drugacije nazive.stefanan napisao:To neka foka ili sta ?
Sent from my Lumia Tapatalk
Ugl, do jaja je retka. Ljudi po ceo zivot zive na moru i nikad je ne vide, a ja plivao pored nje danas

Naravno, ubrzo smo svi izasli iz vode, posto je ugrozena vrsta, i ne sme da joj se prilazi, da se dira... A i nisam nesto odusevljen da budem u vodi s njom.
Inace, videli smo i delfine, al tako sto smo videli peraja, i bukvalno izleteli iz vode, da bi shvatili posle da su samo delfini

Ne secam se da sam se nekad toliko usrao

- H4wkeye
Ja sam danas bio u prirodi malo, i naletim na ovo.
Zamalo nisam stao tik pored. Smukovi su u pitanju, i poprilicno veliki su.

NexT napisao: Ljudi po ceo zivot zive na moru i nikad je ne vide, a ja plivao pored nje danas![]()

Vučiću, pa ti mora da lučiš neki mošus ili sl...neodoljiv si u kupaćim gaćama medvedicama, delfinicama, ajkulama

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Miloše nisi dovoljno zatamnio stakla, i dalje se vidi da si ljakse 
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58