Sto se izmišljanja tiče, nije bilo 80 već manje ali je bilo prilično brzo u proseku a i pljuštala je kiša, taj momenat si zaboravio

Nisi druže, pošto sam za konkretan primer napomenuo da je teško izvodljivo merenje od čepa do čepa...Naravno da je tomftj napisao:Libero, ako sam dobro razumeo ti se ne slažeš sa metodologijom merenja goriva od čepa do čepa ili preko bord kompjutera? Šta je po tebi ispravan način merenja potrošnje?
Kad se aktivira vtec samo duze drzi otvorene ventile, a uvek rade svi ventili,ne gasi se nista.Xepoj87 napisao:Ajde molim te quote-uj post na koji odgovaras, jer ovako zaista ne mogu da pohvatam kome sta pricas, pogotovo ne na fonu...
Ne znam sta vam je cudno da vtec koji gasi pola ventila na malim obrtajima, trosi 4.5l na 70-80 km/h, kada moj 2.2 dizel, od oko 1700kg, trosi ispod 4l, i to ne nekom mukom... Sa 191ks, i 415nm, ako to uopste i ima ikakve veze, jer cenim da na tim malim obrtajima, svi imaju neku malu, priblizno istu snagu...
Naucna fantastika je ono sto je neko pricao da ta Honda ide po magistrali od Bga, do Zlatibora, prosecnom brzinom od 80 km/h, sa potrosnjom od 6l, i to duplo sporijim, i krivudavim putem preko Mladenovca.
Ja garantujem da se jedva Ferrarijem ide tom prosecnom brzinom, da ne pominjemo koje stiskanje gasa, i koje trosenje goriva bi moralo biti...
Drago mi je sto je Steva kupio taj auto, pa da otkrijemo sta je realnost, jer znam da on ne izmislja...
Sent from my HTC One using Tapatalk