Markoni napisao:SEAT je u ozbiljnom problemu, pa je ovo jedan od nacina da se malo vrati u normalu. Novi Leon mnogo manje kvalitetom zaostaje za Golfom, Cupra sije cak i eRa na stazi, sve cine kako bi zainteresovali narod...
Pored motora, koji je odlican, mislim da su mnogo dobili i smanjenjem tezine.
Tapatalk Post
da, i golf je olaksao, cela prica se kod njih krece u pravom smeru svakako...
mislim da je jos jedna pogodnost to sto se "kolicina premijuma" kod svake marke u koncernu kao polako pomera na gore, jer se tako veoma lepo mogu naplatiti svi ti automobili. golf je uvek bio za nijansu skuplji, ali sad je maltene leon dosao u poziciju golfa, dok je oktavija ostala na dnu lestvice i po imidzu ( kojeg ovom leonu grade sve vise ) i po performansama...
sto se tice izgleda meni je prethodni leon lepsi, i generalno cela ta generacija seatovih automobila. estetikom su gotovo dohvatili alfu i svaki je izgledao predobro, a leon posebno, bar meni... za razliku od pomalo dosadne skode i nesto manje dosadnog i konzervativnog golfa, seat je bas ubo izgled koji se poklapao sa onim "auto emocion"...
inace, videh oni novu oktaviju vr, plavu sa onim cudnim felnama, boja je predivna, ali su mi felne nekako cudne...