Sutra cu, verovali ili ne, da reklamiram miris za kola. Znaci u autoperionici mi je poslovodja preporucio kao neki parfem, kao naprskas u poklopac koji ima neku mrezicu i kao mirise kroz to... znaci ne mirise UOPSTE ali ni najmanjem, kao da ga nemas u kolima. Drugo, kada naprskas u poklopac i zatvoris, iscuri napolje i hoce da mi sprzi plastiku !???
Ja sam prvo uzeo taj neki kao parfem sa kartoncicem (jelkicom) na koji naprskas iako u uputstvu pise da naprskas u vazduh !?? koji kosta 300 din ali mi je ona on pokazao ovaj drugi fazon, jeste kao tviter ali nema kartoncic, kosta 350 i ne funkcionise.
Onaj "My Shaldan" arome "Lime" se dobro pokazao, oseti se lepo kada uđeš u auto, nije mnogo napadan (ne "ujeda" za nos) a posle par minuta ga u stvari više maltene i ne osećaš. Miris je onako, niti mi se nešto naročito dopada, niti je loš. Uspešno pokriva one sitne neugodne mirise koje eventualno osetiš kada uđeš u auto, a baš za to mi je i trebao.
Ma jelkica je zakon. Ubedljivo mi najduze traje. Ali mi je kapnula 2 puta i izgorela plastiku pa sam uzeo konzerve koje kostaju x3 a nisu ni za qratz sto se trajanja tice. Ja volim takav miris koji kada otvorim auto oseti se...
Ova My Shaldan što imam se do pre par dana nije maltene uopšte ni trošila (topila, isparavala), tek sada kada je ovih dana napolju toplo počela je lagano da nestaje, odnosno da se sadržaj "skuplja" od zidova prema unutra. No nema veze, verujem da će izdržati bez problema još mesec-dva, taman da se kupi nešto novo. Dosadi i stalno isti miris.
Cena im je inače ni tamo ni 'vamo, nisu baš ni jeftine - ali ni preskupe (platio sam je 350 din). Jedino mi ide na živce što mi se stalno kotrlja ili lupka po autu. Preširoka je da stane u držač za flašu pa je držim dole u prostoru ispod pepeljare ili ispod ručice ručne kočnice... Držao sam je i ispod sedišta, no tu se baš haos kotrljala. Jedino da je pričvrstim nečim. Moram naći neku dužu čičak traku pa da je "priheftam" za itison poda ispod sedišta...
Rece mi jedan kolega da on u tu limenku sipa malo vode, kao bolje mirise i duze traje. Naravno pod uslovom da se ne kotrlja kako se ne bi prosipala. Sta mislite da li vredi probati? Ima logike.
Dobio na poklon Areon Smile kucence sa mirisom vanile. Mirise samo kada se ljulja, i nije miris nije uopste toliko jak koliko sam ocekivao, sto je dobro