Ne brže od života!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Pozurio je taj, ali na sledeci semafor da stigne. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mislim da ne. On je napravio dva prekršaja - alkohol i brzina, ali je krivica za nesreću samo na vozaču golfa.H4wkeye napisao:Pajo, da li vozac Audija u toj situaciji moze da se okrivi za neko krivicno delo? Ili bi ipak ostao sam prekrsaj.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Vozac golfa je najveci krivac za nesrecu, ajde sto prolazi kroz crveno (sto je vec nebezbedno i za svaku osudu), ali da je pogledao malo, pa zakocio kad je video nekog (odatle je bas dobla preglednost, ko je iz ns zna, puca pogled skoro kilometar).
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sunce ti zarko...
Definitivno su "najvise" krivi ovi sto su prosli na crveno i tu nema price (za sada nema price o alkoholisanosti vozaca), ali sa ovog snimka vrlo lako moze da se "izmeri" brzina kojom je isao Audi, a njegova alkoholisanost je vec utvrdjena.

Definitivno su "najvise" krivi ovi sto su prosli na crveno i tu nema price (za sada nema price o alkoholisanosti vozaca), ali sa ovog snimka vrlo lako moze da se "izmeri" brzina kojom je isao Audi, a njegova alkoholisanost je vec utvrdjena.
Poslednja izmena od Delija u 08 Jun 2014, 22:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Wolfy napisao:Audi je definitivno isao 100+
Ali,po mom vozac Golfa je krivlji (Bog da mu dusu prosti),jedini ovom iz Audija zameram to sto je bio u alkoholisanom stanju.Prolazak kroz zeleno kao dan,e sad brzina,moguce da je pozurio na semafor(neopravdavam),ali to svi mi radimo,samo pitanje je koliko je pozurio...

Tuga je raspravljati sad o ovome, ali zamisljam situaciju da je tuda prolazio neko na skutercicu/motoru, propisno i da ga je pocistio vozac golfa. Mislim da je presuda za alkohol/brzinu ok, ali da ne treba da odgovara za ubistvo.
Sve,ali da predjes kroz crveno koje dugo stoji,znaci ne sad da se zajuris pa te "malo" uhvati(daleko od toga da to odobravam),nego da stoji 20+ sekundi to nikada necu shvatiti I jos da ne pogledas I da ne cujes,ne znam. 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ala ste nenormalni, kakve veze ima i da je isao 300 kad je ovaj prosao na crveno...
Ne branim vozaca Audija, nit ga poznajem, nit imam koristi, ali za smrt on definitivno nije kriv...
Ako Golf kretao 60km/h bar 500m pre semafora mu se upalilo crveno, tako da...
Ne branim vozaca Audija, nit ga poznajem, nit imam koristi, ali za smrt on definitivno nije kriv...
Ako Golf kretao 60km/h bar 500m pre semafora mu se upalilo crveno, tako da...
- Delija
- Kontakt:
Slazem se - debela kazna za brzinu i alkoholisanost, a snimak bi morao da ga oslobodi krivice za ubistvo.
Ako ga ovo ne opameti za ubuduce - nista nece.
Ako ga ovo ne opameti za ubuduce - nista nece.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Da, definitivno.Delija napisao:Ako ga ovo ne opameti za ubuduce - nista nece.
Zbog kakvog niza idiotarija su ugasena 3 dvadestogodisnja zivota...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Snimak je jeziv. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Pitanje i da li je vozac golfa vozio pod uticajem.
- Delija
- Kontakt:
Sreca pa nije stradao neki pesak / biciklista / motor / auto koji je tu mogao da se nadje.
BTW, nije previse bitno i ne mogu da provalim sa snimka, ali svuda (osim u prvoj vesti) pise da je Polo, a ne Golf.
@Wolfy
Ne znam zasto si se ti bas toliko uspalio - vozis auto iz neke slicne klase, mladji si od tog lika, al' valjda ne vozis tako kako on vozi i/ili se alkoholises dok vozis. U suprotnom ima da te prevaspitamo po kratkom postupku

BTW, nije previse bitno i ne mogu da provalim sa snimka, ali svuda (osim u prvoj vesti) pise da je Polo, a ne Golf.
@Wolfy
Ne znam zasto si se ti bas toliko uspalio - vozis auto iz neke slicne klase, mladji si od tog lika, al' valjda ne vozis tako kako on vozi i/ili se alkoholises dok vozis. U suprotnom ima da te prevaspitamo po kratkom postupku

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Gledajuci snimak + vreme i ako pogledate na Google Mapama nekim odokativnim metodom moze se videti da je vozac Audija isao barem jedno 90km/h. Ali je nazalost Golf prosao na crveno...
- Delija
- Kontakt:
Cinjenica je i da je Audi isao 50 km/h (pa i 60) koliko je dozvoljeno 99,9% niko ne bi poginuo, bez obzira sto su prosli na crveno.