Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
To definitivno. Nego, onaj semafor u gornjem levo uglu, sta je ono sto stalno treperi?
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ovo je daleko od 90 kmh.
Sa druge strane, brzinomer je nakon udesa ostao zaglavljen na 150 kmh. Koliko znam da kod novijih automobila ima mehanizam (pp da je povezan sa okidanjem airbaga) da zaglavi brzinomer na brzinu kojom se vozilo kretalo u toku udara.
Sa druge strane, brzinomer je nakon udesa ostao zaglavljen na 150 kmh. Koliko znam da kod novijih automobila ima mehanizam (pp da je povezan sa okidanjem airbaga) da zaglavi brzinomer na brzinu kojom se vozilo kretalo u toku udara.
Definitivno mladim vozacima(pocetnicima) treba uvesti odredjena ogranicenja po pitanju snage auta i vremenskog perioda voznje, jer se iz ovog snimka vidi da ni jedan ni drugi vozac nemaju svest koje koje posledice mogu da izazovu ovakvom voznjom.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa naravno, i imao bi vremena da odreaguje, iako je bio cuga, grad nije za jurcanje 100, koliko mlad covek nije svestan nekih stvari, to je strasno. Svejedno, ovaj sto je prosao na crveno je poneo jos dvoje u smrt samo tako...
Rekao bih da je Golf 5.

Trepcuce zuto jer je slobodan prelaz za pesake.H4wkeye napisao:To definitivno. Nego, onaj semafor u gornjem levo uglu, sta je ono sto stalno treperi?
Rekao bih da je Golf 5.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Vise od 90 je sigurno. Sto se snage auta tice, od gore je mogao i fabiu 1.2 od 60ks zaleteti na istu brzinu.
pokazuje vozacima koji skrecu levo da je zeleno za pesake.H4wkeye napisao:To definitivno. Nego, onaj semafor u gornjem levo uglu, sta je ono sto stalno treperi?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pravu istinu verovatno nikad nećemo saznati, ali razni scenariji su mogući. I meni je neverovatno da je Golf prošao kroz čisto crveno.
Ja sam pre sat vremena ušao u naselje i kod pumpe gde glavni put skreće levo (zna Cozmo) taman se pripremam da skrenem kad odjednom ispred mene proleću dva klinca (romi) na skuteru, bez kaciga naravno. Čisto da napomenem, ja imam prednost, a da sam naišao dve sekunde ranije isprečio bi im se tačno da ne bi mogli da me izbegnu ili ako bi odleteli bi u pumpu ili zgradu. Naježio sam se od same pomisli, a nije bilo kritično.
15 minuta kasnije, u glavnoj ulici, neki "frajer" na motoru ga gazi pun gas, tresu se prozori u celoj ulici. 100+ sigurno. Evo ga opet dok ovo pišem.
Videh i majku sa decom koja hoće da pređe ulicu i bojažljivo gleda okolo, drži decu za ruku i ne veruje kako ovi proleću.
Ja sam pre sat vremena ušao u naselje i kod pumpe gde glavni put skreće levo (zna Cozmo) taman se pripremam da skrenem kad odjednom ispred mene proleću dva klinca (romi) na skuteru, bez kaciga naravno. Čisto da napomenem, ja imam prednost, a da sam naišao dve sekunde ranije isprečio bi im se tačno da ne bi mogli da me izbegnu ili ako bi odleteli bi u pumpu ili zgradu. Naježio sam se od same pomisli, a nije bilo kritično.
15 minuta kasnije, u glavnoj ulici, neki "frajer" na motoru ga gazi pun gas, tresu se prozori u celoj ulici. 100+ sigurno. Evo ga opet dok ovo pišem.
Videh i majku sa decom koja hoće da pređe ulicu i bojažljivo gleda okolo, drži decu za ruku i ne veruje kako ovi proleću.
Posetite www.garaza.rs !
Definitivno mladim vozačima ništa snažno. Italijani imaju dobar zakon i sigurno ga nisu džabe uveli. Jako stroge kazne moraju za prekoračenja brzine.
Takođe sistem mora da se uspostavi. Ako su ga više puta hvatali znači da čovek stalno tako vozi. Samo je pitanje vremena bilo kad će neko da mu se nađe ispred.
Tapatalk Pro
Takođe sistem mora da se uspostavi. Ako su ga više puta hvatali znači da čovek stalno tako vozi. Samo je pitanje vremena bilo kad će neko da mu se nađe ispred.
Tapatalk Pro
Nisam se "uspalio" nego sam samo izneo stav,od momenta kada su decka svi osudili po kratkom postupku samo zato sto maltene vozi dobar auto I mlad je,a nije nista vise niti manje krivlji od drugog participanta.Delija napisao:Sreca pa nije stradao neki pesak / biciklista / motor / auto koji je tu mogao da se nadje.
BTW, nije previse bitno i ne mogu da provalim sa snimka, ali svuda (osim u prvoj vesti) pise da je Polo, a ne Golf.
@Wolfy
Ne znam zasto si se ti bas toliko uspalio - vozis auto iz neke slicne klase, mladji si od tog lika, al' valjda ne vozis tako kako on vozi i/ili se alkoholises dok vozis. U suprotnom ima da te prevaspitamo po kratkom postupku![]()
Sto se dice dela o mojoj voznji,slozicemo se da ovo nije teme gde bi o njoj trebalo da se raspravlja.A,sto se tice vaspitanja I prevaspitanja,hvala na ponudi,ali ima ljudi koji su za to zaduzeni.

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Da pitam ostale NS-adjane:
Jel semafor na toj raskrsnici zna vikendima da ne radi (tj da trepce zuto nocu)?
Ja koliko se secam da ne, mada me neki ubedjuju da se desavalo vikendima da taj semafor ne radi.
Jel semafor na toj raskrsnici zna vikendima da ne radi (tj da trepce zuto nocu)?
Ja koliko se secam da ne, mada me neki ubedjuju da se desavalo vikendima da taj semafor ne radi.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
dragvorl napisao:Pa naravno, i imao bi vremena da odreaguje, iako je bio cuga, grad nije za jurcanje 100, koliko mlad covek nije svestan nekih stvari, to je strasno. Svejedno, ovaj sto je prosao na crveno je poneo jos dvoje u smrt samo tako...
Trepcuce zuto jer je slobodan prelaz za pesake.H4wkeye napisao:To definitivno. Nego, onaj semafor u gornjem levo uglu, sta je ono sto stalno treperi?
Rekao bih da je Golf 5.
Jeste petica...
Strasno kakav je udarac bio...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Trojanac, zovi saobracajce i kazi da motor divlja u toj i toj ulici, poslace patrolu. Sto se tice kazni, treba uvesti kao u nekim zemljama EU, ako ponovis prekrsaj vise od 2 - 3 puta u odredjenom vremenskom perioud, ode dozvola + vece sankcije.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja koliko znam taj uz nekoliko drugih stalno radi. Imaju snimci nocu na NS televiziji.
Cherokee napisao:Da pitam ostale NS-adjane:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jezivo....a danas popodne sam selio drugara i na kraju me taj neki prevoznik kombijem odbacio do kuce. Kreten je 2 x prosao kroz crveno i to na prometnim raskrsnicama. Smaraju me ta crvena kaze. Jbt to mu je posao. Kakvih mandrila ima,neverovatno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Taj semafor skoro uvek radi, cak sta vise svi semafori na potezu bulevara oslobodjenja od mosta pa sve do z. Stanice.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2