Dobro veče
Re: Dobro veče
Za vas ljobere sa crnim soferkama, dr. mr. Dingospo sa sve mirisnim ljubimcem na soferci!
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kaze se LjoMber 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meni je ovo apsolutni hit, ostaviti auto u Ušću pa ići u grad peške ili prevozom. Ajde za ljude koji nisu iz BG, ali ima i onih koji svakodnevno to rade.Cherokee napisao:...naime ostavio auto u TC Usce, i krenem peske preko Brankovog mosta gore na Kalemegdan...
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Secam se da je neka zlatara u Nikole Pasica (s leve strane kad se ide od Zlatnih greda ka Matici Srpskoj) placala dobro.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Na uglu Jevrejske i Bul. Mihajala Pupina.
Uvuceno ali se vidi iz Jevrejske, moras peske doci do nje. Oznaceno crnim krugom.

Da li je najbolja cena - ne znam, ali imam gomilu poznanika koji su prodavali zlato i tu su dobili najvise para...
Uvuceno ali se vidi iz Jevrejske, moras peske doci do nje. Oznaceno crnim krugom.

Da li je najbolja cena - ne znam, ali imam gomilu poznanika koji su prodavali zlato i tu su dobili najvise para...
Da javim, naručih ovo i stvarno je dobro ko voli ljuto. Bukvalno mrvica je dovoljna da se zameša u bilo kom jelu da bude solidno ljuto.Kuzmanovic napisao:Ima li neko ko bi voleo da proba ovo?
https://www.kupujemprodajem.com/CEPOGUZ ... -oglas.htm
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Ukusno? Ili ono ljuto samo
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Ukusno je što je najbolje. Al vrlo brzo prevlada ljutina 
Ko bude išao u intergalaktik u BG može da traži konobaru da mu sipa ljuti sos i otprilike je istog takvog ukusa i ljutine, al to je neki strani koji sigurno košta mnogo više.

Ko bude išao u intergalaktik u BG može da traži konobaru da mu sipa ljuti sos i otprilike je istog takvog ukusa i ljutine, al to je neki strani koji sigurno košta mnogo više.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja sam umeren čovek 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dobro, nije strašno, ima i onih sa plišanim ljubimcima pa to dođe na egal.Xepoj87 napisao:Za vas ljobere sa crnim soferkama, dr. mr. Dingospo sa sve mirisnim ljubimcem na soferci!

Širim haos!
Da, ima i plisanog ljubimca pored crne soferke 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Jel ima ovaj forum neki deo gde se rešavaju problemi sa kolima, ili se samo offuje? 
Fabia je u pitanju. Neće da se upali motor kad je vruć, poslednjih par dana po ovim vrućinama. Pre 2 godine je bilo do senzora radilice, ovaj put se ne javlja nijedna greška koja bi nešto pokazala. Kad odstoji 5-10-15 minuta upali i radi normalno (i na benzin i na gas). Jutros posle vožnje sve normalno, ali na 21 a ne na 31 stepen spoljne temp.

Fabia je u pitanju. Neće da se upali motor kad je vruć, poslednjih par dana po ovim vrućinama. Pre 2 godine je bilo do senzora radilice, ovaj put se ne javlja nijedna greška koja bi nešto pokazala. Kad odstoji 5-10-15 minuta upali i radi normalno (i na benzin i na gas). Jutros posle vožnje sve normalno, ali na 21 a ne na 31 stepen spoljne temp.