10km je nikakav uzorak da izvuces pravu potrosnju.
Ne vidim razloga za dalju raspravu jer sem BC pravi dokaz ne postoji, ja mislim to što mislim, da je takva potrošnja nerealna, ti misliš drugačije, sve ok, nerešeno 0-0. Nije proverljivo u praksi, jer eksterne faktore ne znamo (nagib, vetar), niti znamo koliko je stvarno auto potrošio sem parametra na BC, i to u 1% pređenog puta u odnosu na pun rezervoar (recimo da prelaziš 1000km sa punim, ugrubo). Uzorak je slab, mnogo nepoznatih činilaca, prema tome verodostojnost ne postoji.Xepoj87 napisao: meni je ovde najzanimljivije sto se Nidza ne javlja
To je opet u idealnim uslovima, koji skoro pa ne postoje. Tako da to isto nije merodavno...Ivan napisao:Sa chipom manje trosi, jer se izmedju ostalog povecava pritisak goriva koje za posledicu ima efikasnije sagorevanje.
Sta mislis da rade na kamionima kada rade "eco" chip za smanjenhe potrosnje, a na vecim kamionima moze da smanji 1-3l potrosnju pa ti vidi.
Nije da fabrika to ne zna, ali cr pumpa ne radi na maksimalnom pritisku fabricki.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
+1 nisi jedini, ni ja nisam uradio tu proveru a i ne nameravam...paja napisao:Markoni nisi najgori. Ja sam. Čitam ove potrošnje i čudim se. Ko da svi voze s ciljem da troši što manje. Ja n'umem i neću tako. Vozim tako da uživam što je više moguće dok sam za volanom, a za potrošnju me zabole. Verovatno sam jedini koji nikad neće uraditi čep proveru potrošnje. Ne interesuje me.