Mobilne telekomunikacije
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Folija se lakse masti od samog ekrana.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ovo je neka mat folija, koja se navodno ne masti.
- Delija
- Kontakt:
Ako je mat, onda ne moze da ne utice na kvalitet prikaza.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mat je dobra samo za uređaje sa slabom rezolucijom.
Inače dobra stvar. Skupe su zamene ekrana, tj nije samo do grebanja, i prilikom pada ekran je znatno čvršći, jer su folije zapravo poprilično debele.
Tapatalk Pro
Inače dobra stvar. Skupe su zamene ekrana, tj nije samo do grebanja, i prilikom pada ekran je znatno čvršći, jer su folije zapravo poprilično debele.
Tapatalk Pro
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja imam mat foliju i odlična je. Upoređivao sam kvalitet prikaza sa Grujićem, bez folije, osim osvetljenja nema razlike. Drugarica ima isto Desire 500 i stavila je sjajnu foliju, kod mene je mnogo lepša slika. Plus ne ostaju otisci.
Ni ja je nisam nikad koristio, ali obzirom da nemam GG odlučio sam da stavim i nisam se pokajao. Što kažu, ne primeti se uopšte ako ne zagledaš ivice.
Ni ja je nisam nikad koristio, ali obzirom da nemam GG odlučio sam da stavim i nisam se pokajao. Što kažu, ne primeti se uopšte ako ne zagledaš ivice.
Posetite www.garaza.rs !
Na mat foliji prsti klize super, bolje i od čistog ekrana. Meni je problem prikaz. Imam mat foliju na tabletu, greškom su je isporučili, ali on i tako ima bulja rezoluciju 1280 x 800, tako da se ne gubi ništa.
Na Note je stavljena vrhunska prozirna folija i ne vidi se da postoji na telefonu uopšte.
Ja folije lepim u kupatilu tako što pustim vruću vodu i navlažim vazduh. U tom slučaju nema puno prašine i laganica zalepim foliju.
Tapatalk Pro
Na Note je stavljena vrhunska prozirna folija i ne vidi se da postoji na telefonu uopšte.
Ja folije lepim u kupatilu tako što pustim vruću vodu i navlažim vazduh. U tom slučaju nema puno prašine i laganica zalepim foliju.
Tapatalk Pro
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Mat folije su odvratne, nikad prikaz ne moze da bude isti sa njom i bez nje.
Da je dobra stvar, mozda i jeste, da se ekran manje masti i to jeste tacno, ali da je slika ista kao i ranije... to samo lazete sebe
Da je dobra stvar, mozda i jeste, da se ekran manje masti i to jeste tacno, ali da je slika ista kao i ranije... to samo lazete sebe

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Zaboravio si da lepo klizi prst po mat foliji 

Poslednja izmena od nikaragva u 10 Jun 2014, 13:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Sve folije su odvratne.
A kad budes kupovao polovan telefon, i za mnogo manje novaca dobijes skoro nov telefon, jer je sve vreme bio pod folijom i bumperom, onda ces biti srecan 
PS: pod uslovom da ga Bax nije oziveo posle par dana na dnu neke reke

PS: pod uslovom da ga Bax nije oziveo posle par dana na dnu neke reke

- Delija
- Kontakt:
To je isto kao sa presvlakama - cuvas auto za sledeceg vlasnika 

Ja sam na Note 3 imao futrolu pored koje mi nije uopste trebala folija (jedna od najjacih futrola koje se prodaju), ali mi je futrola jako trosila bateriju pa je sada nemam vise, nosim telefon kako je izasao iz fabrike i za sada se dobro drzi 

Koja to futrola troši bateriju? Neobično.
S View troši nešto neznatno, tj pojavi se u spisku procesa, ali stvarno je neznatno. Verovatno na nju misliš.
Imam i futrolu i foliju na telefonu. Ne stresiram se kad klinac dohvati da čačka telefon. Tabletu su ekran skrljali, pa je naknadno dobio bumper i foliju, a kod telefona hoću da predupredim situaciju.
Folija se stvarno ne vidi da postoji uopšte, jer je veoma kvalitetna.
Tapatalk Pro
S View troši nešto neznatno, tj pojavi se u spisku procesa, ali stvarno je neznatno. Verovatno na nju misliš.
Imam i futrolu i foliju na telefonu. Ne stresiram se kad klinac dohvati da čačka telefon. Tabletu su ekran skrljali, pa je naknadno dobio bumper i foliju, a kod telefona hoću da predupredim situaciju.
Folija se stvarno ne vidi da postoji uopšte, jer je veoma kvalitetna.
Tapatalk Pro
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel provalio neko sto poruke od vipa o stanju pretplate stizu na engleskom? A sad su me obavestili i da sam iskoristio 50% pretplate za ovaj mesec. 

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk