Ne brže od života!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Ne brže od života!
Uslovno imas preko dana za levo i tad je vozilima iz suprotnog pravca kao i iz svih ostalih pravaca CRVENO. Imas uslovno desno, ali da ne trosim slova, posto ono ne igra ulogu u ovoj situaciji.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Tako je. To je takoreći bezuslovno levo jer je svima ostalima crveno, osim za uslovno desno, nevezano za pravac i smer.
Ne postoji uslovno levo na putevima gde se vozi desnom stranom. Jednostavno ne postoji smisao. Može postojati generalni semafor ili posebno semafor samo za skretanje levo.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Upravo tako, mislim da ljudi uslovom zovu sve gde je izdvojen semafor za neki smer.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uslovni koliko ja znam moze biti samo desno, sto je i logicno, jer seces samo jednu traku. A ovo je kao na raskrsnici kod glavne poste npr. svaki smer ima svoju traku i klasican semafor.
TT
TT
Имам једно потпитање...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Ljudi to zovu "uslovno levo" jer postoji zelena strelica kao i za uslovno desno, ali to nije uslovno, to je u stvari slobodan prolaz levo jer se za to vreme zadržavaju oni iz suprotnog smera (njima je duže crveno). Kada se ovima iz suprotnog upali zeleno ta strelica se gasi, pali se i tebi zeleno i onda važi redovno pravilo da možeš skrenuti tek kada svi prođu.
TT
TT
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
U novinama procitah danas da vozac Audija nije imao dozvolu? Pise da je podneta prijava za voznju bez dozvole, voznju pod dejstvom alkohola i za prekoracenje brzine cime je izazvana saobracajna nezgoda. To kao Informer saznaje iz nekih izvor. 

H4wkeye napisao:U novinama procitah danas da vozac Audija nije imao dozvolu? Pise da je podneta prijava za voznju bez dozvole, voznju pod dejstvom alkohola i za prekoracenje brzine cime je izazvana saobracajna nezgoda. To kao Informer saznaje iz nekih izvor.

- H4wkeye

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ide emisija na studiu b, alvirko junior je gost, neko iz mupa i komiteta
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Oni imaju mislim i YT kanal.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
O cemu pricaju?Grujic napisao:Ide emisija na studiu b, alvirko junior je gost, neko iz mupa i komiteta
- Grujic
- Moderator
Gotovo je sad..
Nisam stigao od početka, al malo su bili konkretni, a malo su iskreno srali
Cenim da je povod bila ova nesreća, ali taj deo nisam gledao ako su o tome pričali. Pominjalo se i ponašanje pešaka, sveukupno je po meni najrealnije pričao taj neki gospodin iz komiteta za bezbednost, ne zapamtih ime. Malo je i bila reklama za navak, Mladen je pomenuo par puta a tokom emisije su išli snimci odatle. On je stava da vozači imaju veliku odgovornost, veću od zakonske prema pešacima i da moraju da predvide njihove gluposti, a ovaj iz komiteta je rekao da se sa tim ne slaže jer to nije realno i vozač bi tako uvek bio kriv šta god da pešak uradi. Onda oko korupcije, oko mesta gde policija zaustavlja bla bla..
Nisam stigao od početka, al malo su bili konkretni, a malo su iskreno srali

Cenim da je povod bila ova nesreća, ali taj deo nisam gledao ako su o tome pričali. Pominjalo se i ponašanje pešaka, sveukupno je po meni najrealnije pričao taj neki gospodin iz komiteta za bezbednost, ne zapamtih ime. Malo je i bila reklama za navak, Mladen je pomenuo par puta a tokom emisije su išli snimci odatle. On je stava da vozači imaju veliku odgovornost, veću od zakonske prema pešacima i da moraju da predvide njihove gluposti, a ovaj iz komiteta je rekao da se sa tim ne slaže jer to nije realno i vozač bi tako uvek bio kriv šta god da pešak uradi. Onda oko korupcije, oko mesta gde policija zaustavlja bla bla..
Ne brže od života!
Evo pise u Blicu da je ovo klasicna nasilnicka voznja lika u A8 ali isto tako pise i da je nase sudstvo veoma tolerantno prema tome.
- Grujic
- Moderator
Video sam gomilu lupetanja da samu brzinu zovu nasilnička vožnja, što je netačno, ali uz alkohol sveukupno može biti, mada po meni nema poente jer onda kazna može biti i blaža ako se tako postavi.
Ne znam ko je pisao to u blicu ali taj nikao ne mora biti autoritet
Ne znam ko je pisao to u blicu ali taj nikao ne mora biti autoritet