Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Ti doktori ne dodju do sale, ne brini
I na Pravnom u KG su profesori prodavali ispite, pa nikom ništa.AcaKayak napisao:Bez zelje da bilo koga omalovazim, a pogotovo doktore jer stvarno verujem da je medicina najtezi fakultet, ali cak i tu pare zavrse neke stvari, a to je po meni gori prekrsaj od bilo kog drugog u obrazovanju... Bas me briga da li neki programer zna da napravi neki program i sta je zavrsio, ali mi nije svejedno ko ce da me operise ako je to potrebno...
Ali rade na opštoj praksi u Bg. Desetak najtežih ispita, lično se hvalila svojevremeno pred familijom na ručku.McGruja napisao:Ti doktori ne dodju do sale, ne brini
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nazalost, na medicini su ubedljivo najizrazenije rodbinske veze i vezice... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je tacno, i za veze i za Opstu medicinu
Zar nije najtezi fakultet onaj sto je Cuckovic zavrsio?AcaKayak napisao:Bez zelje da bilo koga omalovazim, a pogotovo doktore jer stvarno verujem da je medicina najtezi fakultet, ali cak i tu pare zavrse neke stvari, a to je po meni gori prekrsaj od bilo kog drugog u obrazovanju... Bas me briga da li neki programer zna da napravi neki program i sta je zavrsio, ali mi nije svejedno ko ce da me operise ako je to potrebno...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U NS na medicini rade vezare samo tako. Drugar koji je zavrsio sve posteno mi je pricao, ono je ogavno. Znao sam jednog koji je polagao daljinski, nije se treznio jadan.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Drey otpustio 60 zaposlenih mejlom
Naravno, desavaju se takve stvari u celom svetu, ali obavestenje mail-om???
Naravno, desavaju se takve stvari u celom svetu, ali obavestenje mail-om???

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pitanje za Vulina i Selakovića 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Vulinu je uniforma na hemijskom čišćenju, zamaz'o se za vreme poplava a Selaković sprema disertaciju 

Onda 2u1 kad se vrati iz Nemačke 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nego... sad me seti... šta mu bi sa farmerkama i kožnim prslukom. Perčin je vidim o'sjeka.nuk napisao:Vulinu je uniforma na hemijskom čišćenju, zamaz'o se za vreme poplava a Selaković sprema disertaciju

Širim haos!
Jos jedan dokaz koliko je Srbija banana drzava