Sedan mi je prelep, pogotovo sa xenon farovima i LED dnevnim svetlima i ide sasvim pristojno i sa 1.4 TFSI 125hp iliti najslabijim motorom u ponudi (za sedan).
Jedino sto mi se stvarno ne svidja je zvuk kotrljanja tockova/guma po asfaltu koji je preglasan - toliko da mi bas dobrano smeta (da ne kazem da me iritira). U pitanju su Continental (ako se ne varam) 16-ice. Cak i kod mog Civic-a je zvuk primetno tisi.
Ono oko cega nema price je kvalitet enterijera i utegnutost istog - dizajn mi se bas i ne svidja (previse mi je asketski), ali ni po najgoroj kaldrmi bas nikakvih "cvrcaka" nema. Videcemo kad auto predje neku kilometrazu, ali kod novog je to savrseno. Takodje, obicna sedista (neka kombinacija koze po obodima i tkanine na sredini) su (meni) losija od Civic-ovih (najnoviji redizajn iliti Alcantara) iliti treba obavezno ici na sportska. Primetio sam jos i da mi fali mesta za desnu nogu, kako god namestio volan / sediste.
Ono sto je definitivno mana je sto obrni-okreni ne mogu nikako da ga iskonfigurisem tako da cena bude manja od 30k evra i to sa 1.4 TFSI 140hp motorom iliti 2. najjeftiniji motor u paleti. Po meni - Mazda 6 i/ili CX-5 su za istu cifru (~26k evra) osetno bolji pazar ako ne mora bas da bude premium brand i ako niste alergicni na "cvrcke"

- tu Japanci ne mogu da prismrde.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...