Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Sport

Post od methane.master »

Delija napisao:Ne razumem kakve veze Covic ima sa ovim sranjima? Jel on napujdao igrace i/ili navijace da prave sranja?
Formalno možda i nema, ali je pristao da bude partner za valjanje u blatu sa čovekom koji ima ozbiljnu diagnozu. Što se njih dvojica valjaju i ne bi bio problem, nego što prskaju blato unaokolo, a ljudi koji u ovoj zemlji vole sport, hteli ne hteli smo osuđeni da to gledamo. Da stvar bude još gora, na sve to država im, bez ikakvog razumnog osnova, za to daje pare poreskih obveznika i to ne male. :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Problem je u tome sto prasence nije samo trener partizana vec i predsednik sportskog drustva i serucka na sve strane...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Delija napisao:Ne razumem kakve veze Covic ima sa ovim sranjima? Jel on napujdao igrace i/ili navijace da prave sranja?
Tako sto je on postavio i rukovodi sa celom "oragnizacijom" KLS, i onda pravi sranja sa kaznama, sudijama...
paja napisao:
Sve je tačno, ali ništa od napisanog nije suštinski na štetu srpske košarke nego isključivo na štetu same Zvezde.
Pa ako jedan od najveca dva kluba u zemlji, 15 godina vode idioti, koji prave idiotske poteze sto sa dovodjenjem i pravljenjem igraca, sto stranaca, sto raznim lobiranjima u vezi ABA lige, za svo to vreme bez ijednog sportskog uspeha, bez reprezentovanja u Evropi, i na kraju zavrse sa bankrotom i gasenjem... ne znam sta to moze biti, osim ogromna steta za nasu kosarku!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Na osnovu cega si to zakljucio? Na osnovu toga sto niste zasticeni kao beli medvedi sudijama kao poslednjih 15 godina?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zato sto je kazna za skidanje sakoa i pogodok igraca bakljom (u Zelezniku), 300 evra, tj ISTA!!!
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Day Walker napisao:Zasto kazniti i Zvezdu i Partizan kada je evidentno da Partizan pravi probleme?
Šta zašto? Zato što reč sport u Srbiji počinje i završava se i sa Zvezdom i sa Partizanom.

Iz bilo kog sportskog ugla, ali i nesportskog koji se duboko ukorenio u sport na svim mogućim nivoima, u Srbiji postoje samo Zvezda i Partizan. Svi ostali klubovi su kolateralne štete, greške majke prirode, i postoje jedino zbog toga da ako se može Zvezda i Partizan imaju neke koristi od njih.

Kad pitaš nekoga za koga navija, koji odgovor očekuješ od njega? Pritom upitana osoba može biti iz bilo kog kraja Srbije, ne Beograđanin. Kao o binarnom sistemu da pričamo. Samo 0 i 1.

methane.master napisao:a i izbacili i Zvezdu i Partizan u niži rang na godinu dana, pa da se malo unormale, a i da se svi malo odmorimo od "večitog rivalstva". Vujoševiću odrediti zabranu obavljanja delatnosti u trajanju od 2 godine, a može slobodno i Čović da mu se pridruži. A u PM, dosta bre! :besan:
I niži rang i godinu dana je ništa, malo. Beton liga, pa ako zasluže nek se penju lestvicu po lestvicu na gore. I košarka i fudbal, a i drugi sportovi ako treba.
Kako ono Italijani pre par godina rešiše skandal u svojim redovima? A videsmo li ih preksinoć protiv Engleza? ;)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pa dobro, mala smo zemlja, to je sasvim normalno...
Uostalom, lose mislis o pitanju navijanja ;)

U Beogradu imas navijace Zvezde, partizana, Rada, Vozdovca..
Vojvodina ima svoje navijace..

Naravno da ce 90% nacije navijati za najvece i najstarije klubove, ne vidim u cemu je problem kada pricamo o tom aspektu..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Vecina, ali samo kod nas... Najstarije?

p.s. Uze San Antonio titulu! Bravo za matorce...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Dobro, najtrofejnijih...
Za ove sto su najstariji ne znam ni dal su aktivni
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Nije ovo dobro ljudi, nikako!
Suviše negativne energije!

Pre samo godinu dana ovde sam pisao da je Partizan institucija u košarci i sada vidim koliko sam pogrešio.
U glavama Partizanovaca je stvorena slika da su zaista institucija i da su jednostavno kao takvi nepobedivi ili da samo nepravdom mogu da izgube titulu.

A videli smo ABA ligu i da baš i nismo najbolji kako sebe predstavljamo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Re: Одг: Sport

Post od elMaestro »

samo polako napisao: U glavama Partizanovaca je stvorena slika da su zaista institucija i da su jednostavno kao takvi nepobedivi ili da samo nepravdom mogu da izgube titulu.
+101 :bravo: I sam Vujosevic je mnogo toga umislio.

TT
Имам једно потпитање...
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

DukeNS napisao:Vecina, ali samo kod nas... Najstarije?

p.s. Uze San Antonio titulu! Bravo za matorce...
Dosadni ste sa tim "matorci" :), a jos vice copy/paste-om te fraze - Majami ima stariji tim u proseku...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

methane.master napisao:Vujoševiću odrediti zabranu obavljanja delatnosti u trajanju od 2 godine, a može slobodno i Čović da mu se pridruži. A u PM, dosta bre! :besan:
Ovo je utopija. Onomad kad su pretukli Jurasa u Vršcu ublažili su kaznu Daniloviću, a to je bilo pre Čovića.
aleksa napisao:i na kraju zavrse sa bankrotom i gasenjem... ne znam sta to moze biti, osim ogromna steta za nasu kosarku!
I šta sad kad Partizanu preti bankrot? Je l deliš isto mišljenje i za Partizan? zašto bi trebali da budu povlašćeni?
samo polako napisao:U glavama Partizanovaca je stvorena slika da su zaista institucija i da su jednostavno kao takvi nepobedivi ili da samo nepravdom mogu da izgube titulu.
Kada davitelj izgubi u evro ligi, krive su sudije, kada izgubi u ABA ligi opet sudije, kada vidi da ja autsajder u kupu odigra ga sa rezervnim timom. Jednostavno ne ume sportski da gubi.
Odgovori