Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
To pokazuje kakav je čovek ustvari.
Na žalost naši najbolji treneri su preko a njemu je do skoro bila prepuštena ova liga gde je mogao da tuče sudije i da pravi tehničke kako želi.
Njegova trenutna taktika je da napravi pritisak na sudije i javnost uz bahato ponašanje.
Verovatno da oseća potrebu za takvim ponašanjem jer je svestan nemoći na terenu, ne toliko na terenu koliko na taktičkom planu, jer ipak ima dobre igrače.
Nepravda, pa nepravde je u košarci uvek bilo, setimo se samo Argentine i nas na SP-u i gde njima pred sam kraj nije suđen faul gde bi nas pobedili a napravio ga Divac itd itd.
Bankrot, i to je za ljude i klubove eto Partizanovci su se naslađivali sa nazivom FMPCZVBGD a sad kad je i kod njih zagustilo, nepravda mi smo institucija nama to ne može i ne sme da se desi.
Vaterpolo je najbolji primer, pojavili se novi-stari klubovi Partizana nigde nema sem ako im Šoštar nešto ne sredi.
Igraju i drugi i treba da igraju i treba i drugima dati šansu, ništa nije večno i nikome ništa nije zagarantovano!
Setite se sve je počelo kada Partizan nije hteo jedini da reprogramira poreske dugove državi!
Svi mogu i hoće ali oni su institucija!
Ili nisu, videćemo!
Na žalost naši najbolji treneri su preko a njemu je do skoro bila prepuštena ova liga gde je mogao da tuče sudije i da pravi tehničke kako želi.
Njegova trenutna taktika je da napravi pritisak na sudije i javnost uz bahato ponašanje.
Verovatno da oseća potrebu za takvim ponašanjem jer je svestan nemoći na terenu, ne toliko na terenu koliko na taktičkom planu, jer ipak ima dobre igrače.
Nepravda, pa nepravde je u košarci uvek bilo, setimo se samo Argentine i nas na SP-u i gde njima pred sam kraj nije suđen faul gde bi nas pobedili a napravio ga Divac itd itd.
Bankrot, i to je za ljude i klubove eto Partizanovci su se naslađivali sa nazivom FMPCZVBGD a sad kad je i kod njih zagustilo, nepravda mi smo institucija nama to ne može i ne sme da se desi.
Vaterpolo je najbolji primer, pojavili se novi-stari klubovi Partizana nigde nema sem ako im Šoštar nešto ne sredi.
Igraju i drugi i treba da igraju i treba i drugima dati šansu, ništa nije večno i nikome ništa nije zagarantovano!
Setite se sve je počelo kada Partizan nije hteo jedini da reprogramira poreske dugove državi!
Ili nisu, videćemo!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nista, bankrotiracemo, rasprodati sve sto moze i krenuti iz pocetka!Woodoo napisao:I šta sad kad Partizanu preti bankrot? Je l deliš isto mišljenje i za Partizan? zašto bi trebali da budu povlašćeni?aleksa napisao:i na kraju zavrse sa bankrotom i gasenjem... ne znam sta to moze biti, osim ogromna steta za nasu kosarku!
A zvezdin bankrot je jedna u nizu budalastina koju "eksperti" sprovode, tako da smo dosli da sad imamo novi klub u koji se jos vise ulaze novac, a rezultata nigde, za tri godine spucani milioni, a osvojena dva kupa!!!
Mi smo sami sebe sjebali sa tim porezom, nasom greskom... drzava je izasla u susret sa tim reprogramom, i sad se taj porez redovno placa i to sa kamatama!samo polako napisao: Setite se sve je počelo kada Partizan nije hteo jedini da reprogramira poreske dugove državi!
Ili nisu, videćemo!
Al eto nek bude da bahati Partizan jedini ne placa porez, nema veze sto hiljade preduzeca to ne radi, medju njima i mnogo veci duznici kao eto npr. FKCZ... samo ce zbog Partizana drzava propasti....
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Najcesca petorka SA:Delija napisao:Dosadni ste sa tim "matorci"DukeNS napisao:Vecina, ali samo kod nas... Najstarije?
p.s. Uze San Antonio titulu! Bravo za matorce..., a jos vice copy/paste-om te fraze - Majami ima stariji tim u proseku...
Parker 32
Djinobili 37
Leonard 23
Spliter 29
Dankan 38
Ako to nisu matorci za tvoj pojam, onda ne znam sta da ti kazem. Plus sto su od uobicajne petorke Majamija stariji za godinu i dva meseca. Pri tom nisam rekao da su Majamijevi igraci klinci...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jbte pa u Pioniru vise parizanovih navijaca 
A satro kaznjeni.. Pa ko kontrolise tu publiku?!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

A satro kaznjeni.. Pa ko kontrolise tu publiku?!
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
A sudjenje.... I ova gamad od zvezdinih igraca...
Sve debil do debila...
Sve debil do debila...
Brzine idu u H-a !!!

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b

THE CRESCENDO!!!!!!!!!!!!

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Radonjic je morao dobiti otkaz posle f4 Aba lige.
Bogdanovic da predje na kraju sezone u neki EL klub, da igra par godina kod dobrog trenera.
Bogdanovic da predje na kraju sezone u neki EL klub, da igra par godina kod dobrog trenera.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Treba da imate majstora za takve stvari...
http://www.youtube.com/watch?v=6vQ8GAr1o7A
A sto je zakljucana tema za navijacka prepucavanja!?

http://www.youtube.com/watch?v=6vQ8GAr1o7A
A sto je zakljucana tema za navijacka prepucavanja!?