Mada mene nekako vise vuce onaj Aston Martin s pocetka strane

Sad mi je lakseStefan Sobot napisao:Aca Lukas ne vozi nijednu
Zajmio je za neki spot.
Zavisi i kako deluješ vlasniku i koliko godina imaš. Što si mlađi i sa prijatnijim licem imaš veće šanse da tvoja namera da fotografišeš auto ne bude shvaćena pogrešno. Siguran sam da ima puno vlasnika kojima smeta da ih neko slika ili slika njihovu imovinu bez obzira na tvoje razloge. Recimo, juče sam iz svog auta slikao Infiniti što sigurno ne bih činio da sam video da nekog ima unutra. Otkud znam šta ovaj može da prekopča u glavi. Verovatno ima i onih kojima imponuje da budu slikani.Incognito napisao:Onda sam ja ocigledno video isti automobil misleci da u BG-u postoje dve Mansory Panamere.![]()
A sto se tice slikanja egozoticnih automobila ... Iako pitanje nije upuceno meni,ja nikad nisam imao problem sa vlasnikom,jer ne vidim razlog zasto bi me napadao ako napravim neku fotku.Stavise,vise volim kad se vlasnik tu zatekne jer onda imam priliku da ga priupitam stosta vezano za njegov auto,a uz malo srece mozda dobijem i neki krug.Na taj nacin sam uspeo da isprobam bar desetak egozticnih automobila,sto kod nas,sto u inostranstvu.