Vožnja zaustavnom trakom
Re: Vožnja zaustavnom trakom
60 dana se daje zatvora u slucaju da je izrecena novcana kazna u iznosu od 100-120 hiljada i koja se posle nekoliko dolazaka milicije na vrata i dalje ne placa.
Znaci najbitnije je ono sta presudi sudija,ako razreze novcanu kaznu tu povratka vise nema posle sudjenja,ne postoji vise opcija Padinska Skela 15 dana.
Zamena zatvorskom kaznom za novcanom se trazi kada se vise nema kuda i pre nego sto sudija kaze svoju poslednju rec.Barem sam ja tako razumeo.
FTJ,priznavanja prekrsaja nema pa ni kada sudjenje bude zavrseno a to sto trazim smanjenje kazne ne znaci da ga priznajem.
Znaci najbitnije je ono sta presudi sudija,ako razreze novcanu kaznu tu povratka vise nema posle sudjenja,ne postoji vise opcija Padinska Skela 15 dana.
Zamena zatvorskom kaznom za novcanom se trazi kada se vise nema kuda i pre nego sto sudija kaze svoju poslednju rec.Barem sam ja tako razumeo.
FTJ,priznavanja prekrsaja nema pa ni kada sudjenje bude zavrseno a to sto trazim smanjenje kazne ne znaci da ga priznajem.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Najsvežija informacija od kolege koji je vozio zaustavnom kod Arene prošle godine u junu.
Poziv mu stigao u februaru, bio kod sudije, stigla presuda na 50.000 dinara, 14 bodova i 8 meseci zabrane. Cifra je smanjena jer mu je plata već opterećena sa 50% zbog kredita, pa su mu smanjili novčanu kaznu.
Koleginica je platila 60.000 dinara.
Kome može da se obrati da mu se novčani iznos podeli na rate?
Poziv mu stigao u februaru, bio kod sudije, stigla presuda na 50.000 dinara, 14 bodova i 8 meseci zabrane. Cifra je smanjena jer mu je plata već opterećena sa 50% zbog kredita, pa su mu smanjili novčanu kaznu.
Koleginica je platila 60.000 dinara.
Kome može da se obrati da mu se novčani iznos podeli na rate?
Posetite www.garaza.rs !
Nek napiše sudiji i zamoli za rate.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To je sasvim realna priča da su krenuli da smanjuju jer je 100k bilo nenaplativo tako da bi zatvori pucali od preopterećenja...
Pajo, a da on sam razvuče na rate?
Mislim, prekršaj je bio po starom, a ako je verovati novinama tada je moglo na max 3 rate, sada je 6, al za njega važe 3. Odobre mu 3, pa on malo razvuče, ne verujem da su toliko ažurni sa opomenama i zatvorom?
Pajo, a da on sam razvuče na rate?

Mislim, prekršaj je bio po starom, a ako je verovati novinama tada je moglo na max 3 rate, sada je 6, al za njega važe 3. Odobre mu 3, pa on malo razvuče, ne verujem da su toliko ažurni sa opomenama i zatvorom?
Može i sam naravno, al treba se obratiti i sudiji. Sudija će dati neki rok, a to u praksi uvek može da se razvuče još malo.
A i ne mora da čeka pravnosnažnost. Može odmah da počne da plaća i tako dobije još malo na vremenu.
A i ne mora da čeka pravnosnažnost. Može odmah da počne da plaća i tako dobije još malo na vremenu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Rekoh ja da je koleginicin muz dobio 40k. A presretace ne pamtim kada sad video poslednji put.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Strahovite kazne nemam reci!
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa to je i cilj. Da se uklope u okolinu i budu neprimetni.Ogi napisao:Rekoh ja da je koleginicin muz dobio 40k. A presretace ne pamtim kada sad video poslednji put.

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma ne vidim ni da kaznjavaju. Uvek sam se radovao kada vidim da hvataju ove pametne sto voze zaustavnom.
- H4wkeye
Ma kaznjavaju i dalje sigurno... Nego moguce je da su se ljudi opametili malo i znaju sada
Inace evo jedan video iz Svedske, i kod njih ima kamara sto voze ili trakom za autobuse ili gde ne smeju
U prvih nekoliko minuta na samo jednom delu puta njih 10 je cini mi se vozilo trakom za autobuse.
http://www.youtube.com/watch?v=OlrQqt-NjvA

http://www.youtube.com/watch?v=OlrQqt-NjvA
- Grujic
- Moderator
Mislim da se jesu privremeno povukli što se zaustavne tiče, deluje tako...
Jeste ovaj lik malo Saobraćajna kamera style, ali nisu oni uopšte toliko kulturni koliko se predstavlja
Jeste ovaj lik malo Saobraćajna kamera style, ali nisu oni uopšte toliko kulturni koliko se predstavlja

- H4wkeye
Definitivno. 

Presretaca zaista nema u zadnje vreme.
Vec mesec-dva ih nema u Bg uopste, a nisam ih sretao ni na otvorenom...
Vec mesec-dva ih nema u Bg uopste, a nisam ih sretao ni na otvorenom...
- Grujic
- Moderator
Još će da ispadne tačno da su ih povukli otkad je bilo one frke oko snimanja
Ne znam ko je to pitao, po novinama su objavili da se to odnosi samo na Puntiće

Ne znam ko je to pitao, po novinama su objavili da se to odnosi samo na Puntiće

- H4wkeye
Koliko se secam napisali su da se to iskljucivo odnosi na Puntice, da presretaci i ostale kamere ostaju da rade normalno. Kad smo vec kod toga, sta se uopste radi po tom pitanju? Proslo jace od mesec dana od te zabrane a MUP ministar se ne oglasavaju uopste, kao da ih nije briga, a realno te kamere su ekstra stvar plus su ih platili dosta, a sad vise u vozilima iskljucene...