Super test dan by SAT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Super test dan by SAT
Dobio sam poziv. Naravno, vozicu Elantru. Da li se jos neko mozda prijavio pa ceka da ga pozovu? Inace, vreme dogadjaja je sledeci cetvrtak u 10h. Uzeo sam slobodan dan. 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: NAVAK test day
Kakav test day je u pitanju? To Hyundai nešto organizuje?
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
Ne, to je ono sto se organizuje svake godine kao poslednja tacka super testa automobila koje su vozili prethodnih par meseci. Nakon toga dodaju ocenu obicnih vozaca. Bice Elantra, Yaris i Rio.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
To SAT organizuje, najbitnije si zaboravio da kazes 

viewtopic.php?f=19&t=277#p20086trojanac napisao:Kakav test day je u pitanju? To Hyundai nešto organizuje?
-
- Banned
Nije to to.
Pa i ono je super test, mislio sam da je isti 

- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
I mene zvali, kao i tasta i šuraka, koji su se zatekli ovde na godišnjem.
Sebe sam prijavio za Yaris, tast će voziti Elantru, a šurak Ria.
Naravno, svi ćemo voziti sva tri automobila, a možda bude i neki dodatni. Ova podela je samo na početku.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
-
- Banned
Ono, kao, nadam se da cemo se upoznati.
Ne znam koji je princip, da li cemo voziti sva 3 auta, mene generalno samo Elantra zanima.

Ne znam koji je princip, da li cemo voziti sva 3 auta, mene generalno samo Elantra zanima.

- FitnessGuy
Da, da, uvek se voze sva tri ili četiri auta. Ja sam redovan već nekoliko godina.
Mene zanimaju svi automobili i svako iskustvo mi je dragoceno. Nema tog novog auta koji bih odbio da provozam. 

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Pa onda jel isto ili ne? To je supertest o kome smo pricali u drugoj temi?FitnessGuy napisao:I mene zvali, kao i tasta i šuraka, koji su se zatekli ovde na godišnjem.Sebe sam prijavio za Yaris, tast će voziti Elantru, a šurak Ria.
Naravno, svi ćemo voziti sva tri automobila, a možda bude i neki dodatni. Ova podela je samo na početku.
- FitnessGuy
To je taj događaj, samo su mu ovoga puta možda malo izmenili ime.
2 puta godišnje ide.
edit: proverio sam, nije mu promenjen naziv. Super test dan, tako se oduvek zvao.

edit: proverio sam, nije mu promenjen naziv. Super test dan, tako se oduvek zvao.
Poslednja izmena od FitnessGuy u 05 Apr 2012, 21:19, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
Sta je vama ljudi !?? ONO JE TRACK DAY, to je ono kada dolazite besnim kolima da ih rasturate po stazi a ovo je samo TEST narodnih automobila od strane obicnih gradjana...
- FitnessGuy
Ogi, linkovana tema jeste bila o Track Dayu, ali pogledaj bolje o čemu se tačno pisalo i to baš na linkovanom delu temu.
Ja sam tamo pisao o Super test danu.