Biciklizam
Re: Biciklizam
Odličan sport, uzeo sam sebi sada neku ok opremu jer do sada nisam imao naočare pa sam imao problema noću sa mušicama koje ciljaju direkt u oči
, rešeno kupovinom nemačkih XLC naočara sa promenjivim staklima, sada samo peglanje sa bajsom... preporuka svima zbog zdravlja i štednje goriva 

Sve te stvari se dešavaju zbog lošeg položaja sedišta ili volana - ko oseća bilo kakvu nelagodnost, treba da ih bolje podesi. Čak i kada je položaj sedenja loš, kao što reče Bax, rešenje je povremeno dizanje iz sedišta.
Ђенерал Јанковић
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Znaci bajs udara tamo gde najvise "boli". Budem li imao problema, ima da ga bacim na sred puta i kamionom da predjem preko njega.Sloba napisao:Kod muškaraca takav položaj čak dovodi do erektilne disfunkcije, što je dokazano u brojnim studijama.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Eh sad, pa da mi se vuce po podu. 

Mudro zboris, Trojke
U pocetku smo svi bili kurati...

U pocetku smo svi bili kurati...
Danas sam odradio do sad najvecu kilometrazu, ali je na kraju bio totalni kolaps.
Zacrtao sam dva kruga do karadjordjeva i nazad, po nekih ~34km, pa da bude na kraju 70km.
Ceo dan sam se mimoilazio sa kisnim oblacima i bio srecan zbog toga, dok nisam krenuo da zavrsavam zadnji krug. Okrenuo se iza sebe i vidim ovo cudo kako ide prema meni sumanutom brzinom

Tu ja zapenim, koliko se moglo peniti posle 50 i kusur km
, i stignem nekako suv do prve gradjevine. Sacekam kisu da prodje, i krenem dalje. Posle 200m padnem kao zrela kruska
Proklizao sam po mokroj zemlji i razlepio se ko slepac neki. Ustanem ja, skinem blato, krenem dalje i posle 500m probusi mi se zadnja guma 
Nista sta cu sad, ni tamo ni vamo, nego nastavim gurati biciklo, kad posle par minuta grune kisa. Posle 4-5 km pesacenja po kisi dosao sam kuci kao partizan neki pre 70god.
Sav mokar do koze, gatje su mi mokre bile
, promrzo - jer kada sam krenuo bilo je 21 stepen.
Totalni slom na kraju, hteo sam baciti biciklo u dunav
Zacrtao sam dva kruga do karadjordjeva i nazad, po nekih ~34km, pa da bude na kraju 70km.
Ceo dan sam se mimoilazio sa kisnim oblacima i bio srecan zbog toga, dok nisam krenuo da zavrsavam zadnji krug. Okrenuo se iza sebe i vidim ovo cudo kako ide prema meni sumanutom brzinom

Tu ja zapenim, koliko se moglo peniti posle 50 i kusur km

Nista sta cu sad, ni tamo ni vamo, nego nastavim gurati biciklo, kad posle par minuta grune kisa. Posle 4-5 km pesacenja po kisi dosao sam kuci kao partizan neki pre 70god.
Sav mokar do koze, gatje su mi mokre bile

Totalni slom na kraju, hteo sam baciti biciklo u dunav

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Izvini, ali moram da se smejem malo.
Mi smo pre neki dan utekli kiši zahvaljujući iskusnom BAJKER-u koji je držao tempo i nije popuštao sve dok su me on i Bax imali na vidiku. Ja nisam imao snage da držim njihov tempo ali nisam stao, tako da nas je kiša samo orosila. Kad sam stigao kući, bukvalno ispred ulaza je počela da pada kao luda i tu sam više pokisao za par metara, nego celu vožnju.
Ja sam danas bio na kros trenažeru 2x15 minuta i riknuo sam.

Mi smo pre neki dan utekli kiši zahvaljujući iskusnom BAJKER-u koji je držao tempo i nije popuštao sve dok su me on i Bax imali na vidiku. Ja nisam imao snage da držim njihov tempo ali nisam stao, tako da nas je kiša samo orosila. Kad sam stigao kući, bukvalno ispred ulaza je počela da pada kao luda i tu sam više pokisao za par metara, nego celu vožnju.
Ja sam danas bio na kros trenažeru 2x15 minuta i riknuo sam.
Posetite www.garaza.rs !
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Nikaragva odlicno ti ide sa tom kilometrazom, prolece je pa se i ocekuje promenljivo vreme, jedino sto je dobro je to da su kise kratkog intenziteta pa se mozes negde skloniti dok ne prodje.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
pitanje za upucene, treba mi hint vredi li ovo kupovati, uklapa mi se u budzet i treba mi samo za svrckanje po NS-u.
http://www.cikloberza.com/show.php?id=66560
eventualno ovako nesto mada me odbija manji ram iako mi na slikama deluje nekako lepse,
http://www.cikloberza.com/show.php?id=66144
koju uopste minimalnu velicinu rama da gledam na mojih 193 visine?
http://www.cikloberza.com/show.php?id=66560
eventualno ovako nesto mada me odbija manji ram iako mi na slikama deluje nekako lepse,
http://www.cikloberza.com/show.php?id=66144
koju uopste minimalnu velicinu rama da gledam na mojih 193 visine?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
22" ili kod hibrida i gradskih 55 cm.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
nisam bas siguran da razumem reci "hibrid" i "gradski" u ovoj recenici 

Koliko sam ja naučio za ovo kratko vreme ovaj KTM ima dobru opremu i trebalo bi da bude odličan pazar za navedenu cenu koja pritom može i malo niže.
Sačekaj Bajker da se pojavi, on će da presudi.
Sačekaj Bajker da se pojavi, on će da presudi.