Mobilne telekomunikacije
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Zna li neko sta o Lenovo K900? Iskustva?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Dok se neko ko ima vise informacija ne javi, da prenesem svoje utiske. Nisam cackao po sistemu, ali mi je prosao kroz sake, obrtao ga i okretao u WinWin-u.
Ogroman i vrlo tanak telefon/fablet. Svidja mi se sto se na poledjini vide 4 srafica, sto ostavlja utisak robusnosti. Ne svidja mi sto ima ostre ivice, vise volim zaobljenije telefone.
Nasla se drugarica sa mnom tada, pa smo ga uporedjivali sa njenim S4 i mojim G2... pravi su telefoncici naspram k900
Ogroman i vrlo tanak telefon/fablet. Svidja mi se sto se na poledjini vide 4 srafica, sto ostavlja utisak robusnosti. Ne svidja mi sto ima ostre ivice, vise volim zaobljenije telefone.
Nasla se drugarica sa mnom tada, pa smo ga uporedjivali sa njenim S4 i mojim G2... pravi su telefoncici naspram k900

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Bas tako, odlicna sprava
Lenovo sam razmatrao i prosao kroz ruke ali sam stekao iskustva sa GSmart (Gigabyte) Saga. Otprilike vrlo slicno uradjeno.dragvorl napisao:Zna li neko sta o Lenovo K900? Iskustva?
Razlika je sto se GSmart prebacuje u admin (root) mod putem menija, update se vrsi bez gubitka korisnickih podataka i postoji fabricki "back door" za kompletnu prepravku raznih parametara operativnog sistema i hardvera na isti nacin iz menija.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ne interesuju mene ti programerski detalji, ja samo koristim telefon. Mene interesuje kakvog je kvaliteta kuciste (sa reviewa i slika izgleda vrlo dobro za moje poimanje), da li stabilno i brzo radi, koliko traje baterija i takve slicne gluposti...

http://open.telekom.rs/home/Content.asp ... 76&id=1870
ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X
Ili
Acer Iconia A1-830-25601G01nsw
koji od dva tableta?
ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X
Ili
Acer Iconia A1-830-25601G01nsw
koji od dva tableta?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja malopre narucio Acer. Krivo mi sto nema vise Tesle u ponudi.
Lenovo K900 kao i svi te klase rade brzo i stabilno, sto se baterije tice pogledaj i P780 koji ima 4.000mAh uz stedljiv A7 procesor.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ne bih nista uzimao sto mi se ne svidja spolja, drugar mi je preporucivao taj Lenovo, ali uopste mi se ne svidja.

Odes na mobilni svet i udjes u pretrazivac i popunis sta bi hteo od karakteristika i onda gledas sta ti se dopada i gotov posao.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Znam ja vec sta ce 99% biti resenje, ali ima i jos nekoliko kandidata koji trenutno nisu u budzetu ali je moguce da ce biti u nekoj relativno skoroj buducnosti, pa me interesuje da li uopste da ih razmatram. Taj K900 mi ekstra izgleda, samo bih trebao da vidim uzivo kako to sve funkcionise.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pošto si merkao P6, sačekaj P7, brzo će da mu padne cena na prihvatljivu
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Videcu, skoro sam kupio P6 neki dan, prodao ga covek ispred nosa.

P6 (Huawei pretpostavljam) je odlican samo ima drugaciji interfejs nalik Apple-ovom pa to nekima deluje zbunjujuce.
Sta god, moja preporuka je da ne bacas sada pare na osmojezgarne a pogotovu ne na LTE (4G) modele
4G jos nije standardizovan, ima 44 varijante koje se bore za prevlast, mi sasvim sigurno necemo ove godine stici da zavrsimo proceduru licenciranja.
Ja bih sacekao da vidim da li ce nemacka verzija (koju je vec prihvatila Austrija, i probno bojazljivo pusta Svajcarska mestimicno radi testiranja) prevladati u Evropi za sta su velike sanse s obzirom na velicinu trzista.
I ako vec mozes da zaobidjes 4.4x Kit Kat trenutnu verziju.
Sta god, moja preporuka je da ne bacas sada pare na osmojezgarne a pogotovu ne na LTE (4G) modele
4G jos nije standardizovan, ima 44 varijante koje se bore za prevlast, mi sasvim sigurno necemo ove godine stici da zavrsimo proceduru licenciranja.
Ja bih sacekao da vidim da li ce nemacka verzija (koju je vec prihvatila Austrija, i probno bojazljivo pusta Svajcarska mestimicno radi testiranja) prevladati u Evropi za sta su velike sanse s obzirom na velicinu trzista.
I ako vec mozes da zaobidjes 4.4x Kit Kat trenutnu verziju.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Voleo bih da vidim i ovaj k900 uzivo da li mi to uopste odgovara zbog dimenzija, ne bih bas da razmisljam da li ce mi i kako stati u dzep.