Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Na kraju ce biti da ima jedva 20 god zivota.
Da je kod nas obuka neverovatno losa je tacno, ali ovo nema puno veze sa obukom ili vozackim umecem. Ovo je kad je neko budala pa gazi pun gas, cak i na putu koji ne poznaje ni najmanje ili sedanje za volan pod dejstvom alkohola. To vise ima veze sa vaspitanjem u porodici nego sa edukacijom u autoskoli, a dosli smo dotle da ni jedan od petorice nije mogao da zakljuci da nesto nije u redu. I ja sam vozio i pravio sranja, ali sam uvek imao meru.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Oženio sam se 1996god, a posle 2-3 godine sam polagao vožnju. Eto, ostavljam ti da izračunaš bitne podatke.TheWickerMan napisao:KDman napisao:Imam dozvolu već desetak godina, a svoj auto ne
Jaoj jaojKDman napisao: Evo moj primer recimo.
Ja imam dozvolu 20 godina
PS kaže se " sumNJAš" a ne " sumLJaš"
Auto sam nabavio, ali ću ga se i rešti pre zime (nadam se).
Što se gramatike tiče, važi ona moja iz prethodnog posta. Bitno ne vidite, a periferne stvari odmah primetite. Što rekli stari, od drveta ne vidite šumu.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ali ti si zato tu da nam otvoris oci. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Znaći, nije ni 10 i 20 godina nego je 15 ... jako zanimljivo 

Eva ja priznajem da sam loš vozač. Rođen lošftj napisao:Svaki muskarac misli da je dobar vozac i dobar je*ac

Ma nije nenormalno nista, naravno...
Potrudicu se da napisem jasnije stav
Vozim od svoje 18-19., i svi treba da voze tada
Ali, ne mozes tek tako detetu dati auto, tacnije kao roditelj ne smes to olako da radis
Znajuci drustvo i navike svoga deteta, roditelji moraju da prilagode sve uslove i okolnosti koje su do njih
Da ne govorim o sebi, setite se vasih prvih kilometara i roditelja, sta su oni radi ne bi li vase dupe citavo doslo kuci
Svako dete je prica za sebe, i zahteva jedinstven pristup, od obuke preko ugradjenih i prenesenih moralnih i eticnih principa. Dobro/lose, sta sme sta ne.
Alkohol, droga, volan, hiljadu stvari
Tek kada roditelj skapira da je dete podobno za volan, onda moze i treba Audi, pre toga NE SME
Ovde ih je 5oro mrtvo. Cao.
Ne znam zasto se to desilo. Ne znam da li su namerno i svesno vozili po tom delu puta. Ne ulazim u to da li su pijani bili. Ali sam siguran da nije bas tako moralo
Kao ni u NS sa Golfom i A8.
Jednostavno, nije to moralo tako da se zavrsi
Prvi sam za to da svi voze dobra i sigurna kola, sto ovaj Audi jeste bio, ali za sve postoji mesto i vreme
Lako je danas za 3.000 eur kupiti >100ks turbodizela i dati ga detetu, ali time stavljate oruzje tom detetu u ruke. Obuka u autoskolama je smesna, niko nakon obuke i dobijanja dozvole ne zna da vozi. U najboljem slucaju znaju da upravljaju vozilom.
Opet, tu je uloga roditelja da nauci svoje dete kako da prezivi.
Svako mora da shvati svoju odgovornost
Znam sta sam ja radio 1997/98 kad sam polozio, imao bend, alkohol trava, picke
Ali sam znao sta smem a sta ne, kao vozac dokle smem, a kao putnik sta da gledam pre nego sto udjem u auto
Potrudicu se da napisem jasnije stav
Vozim od svoje 18-19., i svi treba da voze tada
Ali, ne mozes tek tako detetu dati auto, tacnije kao roditelj ne smes to olako da radis
Znajuci drustvo i navike svoga deteta, roditelji moraju da prilagode sve uslove i okolnosti koje su do njih
Da ne govorim o sebi, setite se vasih prvih kilometara i roditelja, sta su oni radi ne bi li vase dupe citavo doslo kuci
Svako dete je prica za sebe, i zahteva jedinstven pristup, od obuke preko ugradjenih i prenesenih moralnih i eticnih principa. Dobro/lose, sta sme sta ne.
Alkohol, droga, volan, hiljadu stvari
Tek kada roditelj skapira da je dete podobno za volan, onda moze i treba Audi, pre toga NE SME
Ovde ih je 5oro mrtvo. Cao.
Ne znam zasto se to desilo. Ne znam da li su namerno i svesno vozili po tom delu puta. Ne ulazim u to da li su pijani bili. Ali sam siguran da nije bas tako moralo
Kao ni u NS sa Golfom i A8.
Jednostavno, nije to moralo tako da se zavrsi
Prvi sam za to da svi voze dobra i sigurna kola, sto ovaj Audi jeste bio, ali za sve postoji mesto i vreme
Lako je danas za 3.000 eur kupiti >100ks turbodizela i dati ga detetu, ali time stavljate oruzje tom detetu u ruke. Obuka u autoskolama je smesna, niko nakon obuke i dobijanja dozvole ne zna da vozi. U najboljem slucaju znaju da upravljaju vozilom.
Opet, tu je uloga roditelja da nauci svoje dete kako da prezivi.
Svako mora da shvati svoju odgovornost
Znam sta sam ja radio 1997/98 kad sam polozio, imao bend, alkohol trava, picke
Ali sam znao sta smem a sta ne, kao vozac dokle smem, a kao putnik sta da gledam pre nego sto udjem u auto
Krili ključeve.McGruja napisao:Da ne govorim o sebi, setite se vasih prvih kilometara i roditelja, sta su oni radi ne bi li vase dupe citavo doslo kuci

Pa eto, nadam se da ste nešto shvatili. I to nešto je nešto, nije baš ništa 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Smaras..
Pa voznja bez saobracajne i natezanje sa pandurima zbog toga, pa budjenje komsija u 5 ujutru da pomeraju kola sa mesta gde je auto bio parkiran pre nego sto sam ga odvezao...
Nisu oni mogli da sakriju koliko ja mogu da napravim duplikatapaja napisao:Krili ključeve.McGruja napisao:Da ne govorim o sebi, setite se vasih prvih kilometara i roditelja, sta su oni radi ne bi li vase dupe citavo doslo kuci

Pa voznja bez saobracajne i natezanje sa pandurima zbog toga, pa budjenje komsija u 5 ujutru da pomeraju kola sa mesta gde je auto bio parkiran pre nego sto sam ga odvezao...

Sve mi je poznato.
Imao sam toliko kopija ključeva od Yuga da je to smehotresno. Keva kako izgubi ili zaturi negde svoje dolazi kod mene da kuka da joj dam jedan set.
Saobraćajnu sam nosio dok nisam položio. Kad sam položio postala mi je nebitna.
Za divno čudo zautavili su me samo jednom bez dozvole 5.10.1994. pa ti vidi kad je to bilo.
Imao sam toliko kopija ključeva od Yuga da je to smehotresno. Keva kako izgubi ili zaturi negde svoje dolazi kod mene da kuka da joj dam jedan set.
Saobraćajnu sam nosio dok nisam položio. Kad sam položio postala mi je nebitna.
Za divno čudo zautavili su me samo jednom bez dozvole 5.10.1994. pa ti vidi kad je to bilo.
Ih, ja polozio 2002., aktivno poceo da vozim 2008. Doduse ja sam vec bio ozenjen i imao jedno dete, kada sam poceo voziti i tada mi je auto vec postao potreba. Citav moj zivot sam izlazio i zajebavao se bez auta, ma koliko to nekom danas zvucalo nemoguce
Koliko sam samo puta dobio pendrek preko ledja dok sam spavao na zeleznikoj u NS, cekajuci autobus ujutru za Palanku 
Da su moji imali novaca kao sto nisu, mozda sam mogao vec 1995/96 da pocnem aktivno voziti.
Odnosno ono sto sam hteo da kazem, jeste da toj deci realno u tim godinama auto jos uvek i ne treba. Em bude bolja zajebancija, em bude bezbednije.

Da su moji imali novaca kao sto nisu, mozda sam mogao vec 1995/96 da pocnem aktivno voziti.
Odnosno ono sto sam hteo da kazem, jeste da toj deci realno u tim godinama auto jos uvek i ne treba. Em bude bolja zajebancija, em bude bezbednije.
Poslednja izmena od nikaragva u 21 Jun 2014, 17:01, izmenjeno 3 puta ukupno.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ova deonica maksimalno je osvetljena, a jedan njen deo je nebetoniran, ali se “audi A3” (BG 722-OP) kretao brzinom od oko 130 kilometara na sat. U 3.50 su naleteli na betonski stepenik kojim počinje deo nedovršenog nadvožnjaka.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/475137 ... ro-drugovaLjude mrzi da kruže obilaznicom, pa pomere barikade i nastave put. Ujutru vraćamo barikade. Pre mesta na kojem su mladići poginuli postoji isključenje koje skraćuje put do Batajnice, zbog čega vozači i idu zatvorenim delom, ali ova petorica nisu poznavala put - priča jedan od radnika koji održava signalizaciju na nadvožnjaku.
Evo zasto kazem da se saceka, a ne kao sto ovde neki vole da odmah presude na osnovu novinskih clanaka. Nema nista od tih 220kmh, cak se ni alkohol ne spominje nigde.
Kakav obrt