Dosad nisam koristio onaj bonus prilikom osiguranja. Odnosno nisu mi zaracunavali, nemam pojma zasto, uglavnom mi je neko drugi to odradjivao, ja nisam bio prisutan, a posle me mrzelo da idem da pitam sta nije u redu.
Da li cu sad dobiti odjednom popust na vec koji stepen treba da odem ili moram stepenicu po stepenicu, iako nisam nikada koristio osiguranje?
Ovo je glupo. Kad vec hoce evropski fazon trebaju veci popusti kada nemas aktivirano osiguranje vise godina. Svake godine veci popust, a ovde maksimum 5-8%
Pa one stare nisi smeo sa papirom da lepis, jer onda ostane papir oko ivica. Morao si da se drndas da otvoris a da ne unistis sve Ove nove su prostije mnogo. Dobijes papir iz dva dela koji kad se preklopi ima oblik kocke. Nalepnica je sada nalicijem zalepljena za jedan od tih papira, na neku masnu podlogu. Tako da ti samo otklopis papir i prislonis deo sa nalepnicom na soferku. Ono se zalepi i samo povuces papir i nalepnica ostane na soferci. Mnogo lakse.
Pa osiguravajuce kuce upravo i kukaju zbog tih bonusa ?!!?
Kao jako malo ljudi ide u malus, svi u bonus pa su na gubitku ?!?!
Kako su jbt na gubitku, ako je tako?! Pa onda im prakticno dajemo novce nizasta, jer niko ne koristi osiguranje?!
(Ogradjujem se ako je novinar pogresno preneo necije reci, posto se i takve stvari desavaju u zadnje vreme)