Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Ja ne vidim nikog drugog ko pise takve nebuloze...
Jos samo religiju i cirilicu da ubacis u formulu i onda nema dalje...
Jos samo religiju i cirilicu da ubacis u formulu i onda nema dalje...

Poslednja izmena od Delija u 23 Jun 2014, 12:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
ma jok meni je napisao!
Ma da, Zvezda otela titulu!
Sve tvoje napisano govori o teškim kompleksima Partizanovaca kojima je ovih zadnjih godina bio jedini cilj da prestignu Zvezdu i da tako postanu najtrofejniji klub pa odatle priča o ukradenoj tituli, ne birajući sredstva.
Posle vas pobedi šamrok i onaj Tune...
Vi nameštate titule zadnjih 6 sezona i tada je sve u redu, je li?
Ma da, Zvezda otela titulu!
Sve tvoje napisano govori o teškim kompleksima Partizanovaca kojima je ovih zadnjih godina bio jedini cilj da prestignu Zvezdu i da tako postanu najtrofejniji klub pa odatle priča o ukradenoj tituli, ne birajući sredstva.
Posle vas pobedi šamrok i onaj Tune...
Vi nameštate titule zadnjih 6 sezona i tada je sve u redu, je li?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne znam šta je neko pisao, ali znam šta sam ja:Delija napisao:Cestitali bi da imamo razlog da cestitamo. Sto je neko vec napisao - sa ovakvim kriminalnim sudjenjem vas ni Real ne moze dobiti.
@samo polakoperfiko napisao:Isto što i svake godine...
...izgubila u finalu!
Bolje da ledi u novembru nego u maju i junu.Woodoo napisao:Posle Moskve za'ladilo i u Beogradu
Ovako se čestita:
bez: ali... bez: sredio...perfiko napisao:Čestitke Zvezdi na osvojenoj tituli.
Ma nema veze, biće prilike da uvežbate.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- samo polako
Čekaj gde ćeš tek smo počeli?Филиповић napisao:Опет Делији смета ћирилица?!?
Одјављујем се из ове теме, има она стара о томе како прође онај ко се свађа са будалом...
Istina nekada zna da zaboli!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
@samo polako
Ovako se čestita:
[/quote]
Ma da, vidim iz ostalih tekstova koliko si iskren u čestitkama pa sam i ja vama malko nabacio nervoze!
Ovako se čestita:
bez: ali... bez: sredio...perfiko napisao:Čestitke Zvezdi na osvojenoj tituli.

Ma da, vidim iz ostalih tekstova koliko si iskren u čestitkama pa sam i ja vama malko nabacio nervoze!

@samo polako
Kojih tekstova?
Čega si nabacio?
Kojih tekstova?
Čega si nabacio?

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Ja sam već pod klimom toliko da šmrcam. Gde će vam duša više sa tim hlađenjem.