kup ne postoji, extrem je koncept napravljen za zenevu u nr. 001.

Prevideh ovaj deo posta.. Nema sta da ti bude infantilno, treba da te zabole pisa sta ce o tebi sagovornik da misli u razmeni misljenja preko tastature..Uroš S. napisao:Day Walker, ne znam gde sam to reagovao, ali mi je žao ako jesam jer je to infantilno. Volim da flejmujem sa nekim paljevine, al to su pojedini članovi, mada se trudim da to bude koliko toliko očigledno.
ima ih koji jesu vozili i nju i druge iz klase, pa su opet vise impresionirani nekim drugim automobilima "plastikanerima" koji nemaju u ponudi sedista sa kozom pd neprcanog bizona i slicne ( za tu klasu ) gluposti...niko da ja znam nije reko "jbt al se dobro vozi ona astra" npr...Day Walker napisao:Da da dobri ste hejteri a ni jedan nije seo za volan te Astre kao ni drugih iz klase..
Njega lože a ti izgoriš i posle se ljutiš kad počnu da te pale a sam se nameštašDay Walker napisao:Brate kvacali loze te![]()
Ti da zaista hoćeš da vidiš dalje od nosa znao bi da sam ja sve samo ne okoreli fiatista. Znao bi da ja vozim ono što mugu da platim u datom trenutku, a ne ono što bih voleo.Day Walker napisao:Pajo ja cu videti dalje od opela kad budem imao para za bolji auto.. Posto je opel izgleda jeftina ulaznica u auto svet..
Ah da... Rece mi okoreli Fiatista.. Da ne zaboravim da uzvratim
Day Walker napisao:LozanoUroš S. napisao:Ma ne dovodim ja u sumnju legitimitet testa, al baš da čujem koju ćete ploču da puštate(Opelaši) za godinu, dve, tri, kad izađe novi R sa 350ks i padne jedna komplet oplodnja Opela recimo. Još je Široko tehnički zapravo star 9 godina.![]()
OPC se ne poredi sa R-om, ali mozda bi mogla neka Nurburgring edition
I sad ispade da je taj Siroko sranje jer je star par godina, a do juce se svi kunu u njega kao i GTI
Day Walker napisao: Milosev Golf R je sporiji na toj stazi od Astre OPC, mogu misliti tek kakav je GTI... Ali ne.. Opet je bitno da se ispljuje Opel...
Urose audi RS3 ima isto vreme kao i Astra, ali sumnjam da ces za njega da kazes da je to jadno/bedno ili kakvo god vreme?!
Markoni napisao:Na osnovu svega ispricanog do sad svako vreme losije od onog koje je napravio Megane III Trophy bi bilo neuspeh...
Ali cak i bez tog najboljeg vremena u klasi, a na osnovu svega vidjenog i ispricanog do sada, ja bih je rado posedovao...
kvcali napisao:Polako, nema sumlje da ce biti brza na stazi kao i sto je predhodna bila brza u odnosu na konkurenciju, na primer predhodni megan trophy, kad vec potajno aludirate na to
Scuderia napisao:Stvarno imaju ozbiljan hype za vratom koji treba opravdati.
Day Walker napisao:![]()
kad ce vise da objave neki uporedni test, da se ne duvaju vise ove Reno-dzije
Day Walker napisao:Vas dvojica ce te pljuvati Opel pa makar uradio i najbolji automobil na svetu..
Starac tu i tamo, zna da pohvali ako je dobro, ali ti Ji 4Tze nikada ne bi priznao da gresis u vezi sa Opelom..
Cena je ogromna, ali cena ne prodaje ovaj auto, vec druge stvari.. Pa i izgled, koji pojedincima smeta...
Nema jos rezultata sa testiranja, neki su vec uvereni da je OPC osudjen na propast..
kvcali napisao:Izgled, oprema, opsti utisak kvaliteta, oprema koja podize sportske performanse opravdava cenu,
ali ipak da bi stvarno opravdao visoku cenu mora da pruzi ubedljive rezultate na stazi, za koje nema jos nikakvih opipljivih informacija, nadam se da je ipak ova cena bazirana na tim rezultatima jer je auto godinu dana pripreman na severnom krugu, videcemo i tu stranu pa da damo konacni sud,
inace do tada samo video sa salona![]()
http://www.youtube.com/watch?v=F2BAZj3mHAc