Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Najezio sam se, valjda je devojcica dobro.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Izgleda kao da mu je neko udario gepek.
- H4wkeye
Ako su ga prevrnuli. Tako je danas jedna volina parkirala auto na sred puta, znaci bukvalno je zauzeo celu traku, izasao iz auta, zakljucao ga i ode negde. Naravno, posto je prometna ulica, stvorila se guzva odma, jer vozila mora da ga obilaze ulazeci u suprotnu traku. Posle 2 minuta nailazi civilni Golf 5 policijski, i staje i pocinje da svira misleci da je vlasnik tu negde. Posto sam stojao preko puta pokazao sam policajcu gde je ovaj otisao, i on mi klimnuo glavom i ode negde. Posle 2 min ovaj vo se vraca i pomera automobil. 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da je u redu, nije. Razumem ja bes, ali šta treba onda da rade ljudi kad im neko stane na ulaz u dvorište, koji je lepo obeležen, a moraju hitno da idu negde? Kad bi svi tako radili, bilo bi svaki dan prevrnutih auta po celom gradu.
Lepo se zove pauk, kaže se da je hitno jer autobus ne može da prođe, a policija treba onda dodatno da kazni vozača zbog ometanja saobraćaja ili kako već to može da se definiše.
Lepo se zove pauk, kaže se da je hitno jer autobus ne može da prođe, a policija treba onda dodatno da kazni vozača zbog ometanja saobraćaja ili kako već to može da se definiše.
Posetite www.garaza.rs !
U nekoj fiktivnoj Srbiji. Ovaj će da plati pauka i sutra opet da blokira nekom dvorište. Posle ovog verovatno neće. Juče je lik na ovoj maloj pijaci ispred kuće uparkirao X6 do tezge da ne pokisne, po sred šetališta. Šta sa takvim mentalnim sklopom covek da diskutuje?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Žao mi što nisam slikao juče, nisu radili semafori na uglu Ustaničke i V. Ilića, lik je blokirao celu raskrsnicu jer nije ispoštovao stop. Stajalo se sigurno 10-ak minuta, trole, busevi, Ustanička se napunila do Bulevara sa gornje strane, sa donje verovatno isto. Plavi most blokiran takođe. Samo da je skrenuo desno u praznu V. Ilića sve bi se odblokiralo, ali ne, moralo je da se stoji zbog njega jer je hteo pravo kroz trolu i buseve.
- H4wkeye
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sIW8#t=317
Najnovija SAT Patrola. Ne verujem da neko moze da bude tolika kretencina da ovako pretice.
I naravno strance tablice su u pitanju (Svajcarske).
Ovog nakon zaustavljana prvo dobro izmlatiti, a onda baciti auto u presu.
Najnovija SAT Patrola. Ne verujem da neko moze da bude tolika kretencina da ovako pretice.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kao što vidiš, nije jedini. Takve kad primetiš samo popustiš gas, napraviš odstojanje i pripremiš se za sranje.
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A da napišete na koliko minuta i sekundi je to preticanje? Ne bih baš da gledam 40min klipa koji me ne zanima 

Već je namešteno. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa nije, klip meni krene ispočetka.