Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pa onda je radna poseta u pitanju! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
To sto pise nije tacno. On je rezervni policajac, a sastaje se sa ministrom. Mada kada bolje pogledas tu se negde rangiraju. Inace Deputy nije zamenik serifa, vec obican policajac.Day Walker napisao:On je zamenik serifa, lepo pise.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
To mu vise dodje pomocnik serifa..
Lik je baja bio u rezervi ili ne
Lik je baja bio u rezervi ili ne

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ta emisija je vrsta reality-ja i zato je on tu morao da dobije "zvanje" rezervnog policajca. Ništa ozbiljno u pitanju i bruka je da ministar unutrašnjih poslova ozbiljno priča s njim o bezbednosti i da ugovara da on drži demonstracije našim specijalnim jedinicama. Mogli su da mu daju neko počasno zvanje, da se rukuju i doviđenja.
Sad ce Bajaga da uzvrati posetu i sastane se sa Čak Hejgelom 

Officer ti je u velkim gradovima, deputy u ruralnim sredinama (razlika jedino u nadleznosti, sto deputy ima nadleznost na mnogo vecoj teritoriji zbog manje gustine naseljenosti). U tim sredinama su obicno Sheriff i njegovi Deputy-i ili ti policajci ne pomocnici. Nidje veze sa pomocnikom, osim sto se zove deputy pa se ljudi zbune.Day Walker napisao:To mu vise dodje pomocnik serifa..

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
Aj valjda si i ti gledao americke filmove gde serif ima 2 pomocnika koji su po pravilu uvek blentavi 

Brzine idu u H-a !!!

Saće Kobre da počnu da puštaju repove i da nose traperske jakne.starac vujadin napisao: ugovara da on drži demonstracije našim specijalnim jedinicama.

- Day Walker
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Očekujem sada da ministar zdravlja primi Hugh Laurie-a i da razmene mišljenja o stanju u zdravstvu.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Taj fazon, a mogao bi i Nikola Kojo da proseta do Chuck Hagel-a i pojasni mu neke stvari posto je i on u rezervnom sastavu policije a ako je glumio u kom ratnom filmu, tim jos bolje 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Samo se vi zajebavajte, ali Stevica i Putin su na prst u... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

kakva totalno vrh slika