Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa ovo je potpuni hit
Nije se baš snašao na početku 90-tih kada su primat držali Pajero i Grand Cherokee a onda su političari i biznismeni asfaltirali put do kuće pa im više nije trebala redukcija da izađu u selo.
Nije se baš snašao na početku 90-tih kada su primat držali Pajero i Grand Cherokee a onda su političari i biznismeni asfaltirali put do kuće pa im više nije trebala redukcija da izađu u selo.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Kontakt:
Meni je ovo najbolje:

Posebnu pažnju obratiti na džip što liči na trafiku – postoji velika vjerovatnoća da je u pitanju Mercedes G-wagen, a on je izuzetno skup. Odmah ga lajkujte.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma sve je to vako-nako.
Meni su ovi delovi pobedili:
Meni su ovi delovi pobedili:
BJEŽITE OD ALFE GLAVOM BEZ OBZIRA!...Ako nedajbože zaglavite sa Alfistom naviknite se da ćete biti uvijek druga (ili treća ako je oženjen) a da je na prvom mjestu uvijek Alfa. Baš vam se sviđa Samsung S5 ali njemu se čuje zamajac a bliži se i veliki servis. Krenuli ste u Budvu ali njemu auto “nešto ne ide” i predivni izlazak u Trokadero završavate kod Fanđa čisteći EGR…
Iako generalno ne volim kliše kao u poslednjoj rečenici, da je umesto A6 stajalo A5 mislim da bih pao sa stolice. Neću da navodim zbog kog forumaša, ali mislim da je svima jasno.VAŽNO!!! Postoji i S-Line varijanta pomenutih modela koja je ljepša, skuplja i ima više opreme. Mangupi su se dosjetili da kupe samo znak S-Line za 5 eura i zalijepe ga na obični A. Nemojte nasjesti na ovu prevaru već ga pitajte đe su mu duboki branici!...Prvo morate da se uvjerite da je stvarnu pitanju S a ne samo zalijepljeni znak. Provozajte se i zamolite ga da naglo ubrza. Ako počne priču: nešto protokomjer, ovo, ono, znajte da je folirant...Tata mu je kupio A3 ali čim malo savlada vožnju dobiće A6.

čekamo nastavak... 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Danas sam oprao auto posle ~50 dana. Tacno bolje radi, manje trese, tisi je, ma milina
(aludiram na raspravu od pre par nedelja
)

(aludiram na raspravu od pre par nedelja

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pesaka? 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne, baš peska 

- Delija
- Kontakt:
Nemoguce da si propustio tu epizodu...McGruja napisao:Pesaka?

- Gaginh0
Nije, on je prvi postavio konkretno pitanje 
Pesak sam usisao odmah taj dan, da ne posumnjaju oni koji ne smeju da posumnjaju

Pesak sam usisao odmah taj dan, da ne posumnjaju oni koji ne smeju da posumnjaju

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pretpostavljam da ti koji ne smeju da posumnjaju su i sami odglavljivali Pola. 

Širim haos!
- Gaginh0
Sa njima se takve stvari ne sprovde u delo na pesku :p
Goodwood festival od Speed.
Ako sam dobro ukapirao, vožnja sa merenjem vremena počinje u 2 popodne, a komentari od pola 2.. Do tada se voze probno.
http://www.youtube.com/watch?v=-gXezwQIN6w
Ako sam dobro ukapirao, vožnja sa merenjem vremena počinje u 2 popodne, a komentari od pola 2.. Do tada se voze probno.
http://www.youtube.com/watch?v=-gXezwQIN6w
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...