Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od Sloba »

Dogadjaj nije toliko interesantan koliko kazna koju je dobila zena koja je izazvala nesrecu.

Sent from my HTC One V
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

U jbt, tek sada sam i video da je moguce da dovije dozivotnu :o
I ako verujem da nema sanse da je osude na toliko, sama cinjenica da joj sude za toliko ozbiljno delo gde je mogucnost kazne dozivotna robija, je neverovatna.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Upravo tako.

A boldovao sam čisto da se vidi koliko i relativno malo prekoračenje može znatno uticati na razvoj događaja. Žena je vozila sporije i izbegla nesreću.
Zato po 1000 put ponavljam ovde, treba poštovati propise i tu brzinu koja je propisana.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ne treba ti nista vise od ovog podatka, ameri retardi,

Slika
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

trojanac napisao:Upravo tako.

A boldovao sam čisto da se vidi koliko i relativno malo prekoračenje može znatno uticati na razvoj događaja. Žena je vozila sporije i izbegla nesreću.
Zato po 1000 put ponavljam ovde, treba poštovati propise i tu brzinu koja je propisana.
Ja verujem da je ipak vise uticalo to sto je on isao prvi. I ako je ona isla sporije, znaci da nije bila ni blizu udesa.
Nego se verovatno prestrojio 10-ak metara pre parkiranog automobila, i nije stigao da odreaguje, da se vrati u svoju traku, a ko zna sta je bilo ispred njega, neki veliki dzip, kombi, kamion, pa nije pregledno.
Tako da mislim da je njegova nepazljivost uticala na to, a ne brzina.

Dusane, istina je da su retardi, ali ih ipak i ima 500 miliona :)
A ovo su Kanadjani, ne Amerikanci :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Kraljevo – Čačak, poginuli su motociklista i njegov suvozač.

Nesreća se dogodila u naselju Mojsinje, kod Čačka, kada je motociklista prilikom preticanja direktno udario u vozilo iz suprotnog smera. Od siline udara, oba putnika na motociklu nastradala su na licu mesta, a u toku je saobraćajni uviđaj.

Tela žrtava biće prebačena na obdukciju, a detalji ovog udesa biće poznati nakon istrage.
Zasto me ovo ne cudi? Kako voze te motore ja nemam reci. Sad skoro neki lik sa motorm se provlaci izmedju vozila, ulece sa desne strane obilazi nesto... da li su svesni da ako padnu ima da se razvale? :uf:
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Pa gledaj, cela poenta motocikla i jeste da se brze probijas kroz saobracaj. Filtriranje (kako se provlacenje popularno zove) nije crno-belo. Generalno, je zabranjeno, ali moze da te obidje sa leve strane ako ostaje u svojoj traci. U velikim gradovima, policija gleda blagonakolno na ovo. Naravno, divljanje je nesto drugo, ali to radi ekipa u punoj zastitnoj opremi (Fila papuce, sorc i naocare za sunce) na R-ovima sa tablicom pod repom i papirima opranim u ves masini. Pogledaj ove ozbiljnije bajkere. Svi su propisno obuceni voze po tempu saobracaja i kada se filtriraju uglavnom ili svirnu ili sacekaju da ih vidis.
Ja se uvek cudim kada vidim koliko nasi vozaci ne hebu ni 2% kolege na 2 tocka. Zaista. Pokusaj da to uradis u gradovima EU. Ima da ti izlome ceo auto + ces platiti zestoku kaznu cim te policija vidi da si ljudima na 2 tocka isekao put ili ga namerno zagradio da nemoze da se provuce (a obicno te vidi policajac na motoru), kao sto to rade po Srbiji. Pazi ja to vidim iz kola, koji ne vozim motor. Mogu da zamislim sa cime se oni susrecu.
Poslednja izmena od Dzoni_m u 29 Jun 2014, 18:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Svaka ti je na mestu.

Svaki put kada vidim motor u retrovizoru, pomerim se malo u stranu da moze da me prodje, bez obzira da li stojim na semaforu ili vozim u koloni. Takodje prilikom preticanja skutera i sporijih motora gledam da im ostavim sto vise mesta, kao i biciklistima.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Dzoni_m napisao:Pa gledaj, cela poenta motocikla i jeste da se brze probijas kroz saobracaj. Filtriranje (kako se provlacenje popularno zove) nije crno-belo. Generalno, je zabranjeno, ali moze da te obidje sa leve strane ako ostaje u svojoj traci. U velikim gradovima, policija gleda blagonakolno na ovo. Naravno, divljanje je nesto drugo, ali to radi ekipa u punoj zastitnoj opremi (Fila papuce, sorc i naocare za sunce) na R-ovima sa tablicom pod repom i papirima opranim u ves masini. Pogledaj ove ozbiljnije bajkere. Svi su propisno obuceni voze po tempu saobracaja i kada se filtriraju uglavnom ili svirnu ili sacekaju da ih vidis.
Ja se uvek cudim kada vodim koliko nasi vozaci ne hebu ni 2% kolege na 2 tocka. Zaista. Pokusaj da to uradis u gradovima EU. Ima da ti izlome ceo auto + ces platiti zestoku kaznu cim te policija vidi da si ljudima na 2 tocka isekao put ili ga namerno zagradio da nemoze da se provuce (a obicno te vidi policajac na motoru), kao sto to rade po Srbiji. Pazi ja to vidim iz kola, koji ne vozim motor. Mogu da zamislim sa cime se oni susrecu.
Za te ljude koji ozbiljno shvataju motor i voze sve kako treba svaka cast. Kad god sam vidjao bajkere u ful opremi nikad nisu pravili problem. Kad hoce da me obidju obicno mi blicne i ja se uvek pomerim malo u stranu i pustim ga. Uvek pazim na motocikliste i bicikliste. Ali me nerviraju kamikaze koje samo ulete odnekud ne gledajuci, a kao sto si rekao vozi u papucama i sorcu. :nemampojma: Tako jedanput ja skrecem desno, iz trake za desno naravno i kako sam skretao i vec ulazio u krivinu, lik na skuter pokusava sa unutrasnje strane da me obidje.... Znaci da se ja nisam pomerio u levo on bi se gurao uz mene i verovatno pao...
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Ma ti pacijenti su posebna kategorija.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Stvar motorciklista je stvar iskustva i koliko ih vidis

Vrlo je tesko nauciti, jer imas priliku da ih vidjas samo maj-avgust po gradu

99% su skuteri i likovi koji veze nemaju da voze isti
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Realno, balavi idioti. Najjače je kad se na semaforu povučem skroz desno da ima prostora da se provuče sa,moje leve strane a on majmun, ipak krene sa desne. Totalno bez ikakvog osećaja za saobraćaj, samoubica u najavi...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

To valjda kad je cuo da je Simonovic na sirem spisku :kuku: :glavomuzid: :kezo:

p.s. I ovamo nema para, a vozi dzip... Axaxa... :kezo:
p.p.s. Brand nebitan :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori