Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Grčka

Post od McGruja »

+1 za Javor
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Nikiti ili Vurvuru?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Bolje Vurvuru nego ni kita :P
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

I Tasos je u igri. Potos uglavnom.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Ja cu u Potos od 11.8.
Samo uvece je bucnije nego u Limenasu npr
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Za Potos jedan plus. Super mesto za odmor. Meni se više svidja od Limenasa

Sent from my PMP5101C_QUAD using Tapatalk
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Grčka

Post od Saša »

Vurvuru je vikend naselje uz more, bez šetališta, sa vrlo malo sadržaja (par prodavnica i taverni), a vile imaju dvorišta koja uglavnom izlaze direktno na plaže i svaka maltene "svojata" parče obale. To je možda i najlepši deo istočne obale Sitonije, ima najlepšu boju mora, ali je više za nekog ko traži maksimalno miran/stacionarni odmor. Nikiti je sa zapadne strane, nekih 20-tak kilometara pre Vurvurua, sam po sebi nije nešto posebno (odnosno njegove "gradske" plaže), ali je zato odlična baza za obilaske kompletne okoline, i gornje polovine istočnog i gornje polovine zapadnog dela Sitonije. Ima sve sadržaje pa čak i Lidl (što posebno vole naši ljudi :) ). Ako više voliš urbanije mesto (da imate gde da šetate i vidite ljude) ali i aktivniji odmor - ja bih odabrao Nikiti, pa švrljao non-stop po okolini i obilazio plaže. Ako ne želiš da mrdaš nigde i odgovara ti mesto gde nema baš nikakve gužve (ali ni nekih "sadržaja") i koje je smešteno na najverovatnije najlepšem delu tog kraja - Vurvuru. Mada, i Vurvuru može poslužiti kao "baza", obzirom da ni on nije lociran mnogo dalje, sve ti je to i dalje u dohvatu. Sve se svodi na to kakvo mesto više voliš - urbanije ili mirnije. :)
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Vourvourou može da ti posluži i kao bara :) pošto je voda toplija nego na ostalim plažama Sitonije, pride izgleda da je nekad tu bilo i malo močvare, dno je ponegde gnjecavo sve do peščanog dela dalje od obale (tu je na par mesta baš plitko, beli pesak, mogu i školjke da se izrone).
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ogi napisao:
Gaginh0 napisao:?

Ide i sestra od drugara i njena drugarica, ali busom :mrgreen:
Nista, maksimalno penzionersko mesto sa ogromnim brojem nasih. Cirkus. Definitivno cudan izbor za pastuva kakav si ti. :D

Sto se tice odmorista, u MK je najlepsi Hotel Romantik, divna basta na samom jezeru, pored bazena + debela hladovina.
Pa skoro ista ekipa, samo bez mene je bila prosle godine i svako je nasao po nesto... vise puta... a jedan je cak u vezi evo vec skoro godinu dana od tog mora, zato ove godine ne ide :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

paja napisao:I Tasos je u igri. Potos uglavnom.
Malo mesto, pescana plaza ali ako se malo odvojis od tog mesta imas jako lepih plaza, npr paradiso beach, ili Sunny beach. Takodje ostrvo mozes lepo da obidjes kolima, putevi su odlicni :)
Slika
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

Vratio sam se u petak iz Grcke, u putu je bilo dosta manje guzve nego prosle godine, guzva na granici minimalna.

Auto put kroz Makedoniju malo sredjen u pravcu prema Grckoj, trenutno radovi na drugoj strani prema Srbiji.

Za one koji idu preko Dojrana Mak petrolova pumpa ima Autogas tako da je sada to poslednje mesto sa Auto gasom pre Grcke, aparat je instaliran proslog meseca.(maj 2014.). Naravno imaju i ostale vrste goriva.

Ostalo uobicajeno, s tim da sam po prvi put prao kola na letovanju, bila kisa i nevreme :thumbdown:
Skoro svaka veca pumpa ima cetke, ali i pranje samousluzno cena jednog pranja ili zetona 0.50 evra.
Isto vazi i za usisavanje, pranje cetkama ne znam cenu, nisam pitao.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Day Walker napisao:Ja cu u Potos od 11.8.
Bili smo u Potosu pre 4 godine,sam gradic mi se nije svideo ali okolne plaze jesu. Preporuka Paradise beach(oprezno ima i nudista :D ),Golden,Astris i Alyki. Jagnjetina u Theologosu obavezno. :thumbup:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

E da dobra napomena za jagu. Steta ne probati, a tu je odmah i fabrika maslinovog ulja. Imaju i prodavnicu u sklopu fabrike, nema potrebe da pričam o kvalitetu

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Misha :plusone: Alyki sam zaboravio, predivna plaza :) sa drevnim arheoloskim kamenolomom gde su drevni Grci vadili mermer ;)
Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

misha napisao:
Day Walker napisao:Ja cu u Potos od 11.8.
Bili smo u Potosu pre 4 godine,sam gradic mi se nije svideo ali okolne plaze jesu. Preporuka Paradise beach(oprezno ima i nudista :D ),Golden,Astris i Alyki. Jagnjetina u Theologosu obavezno. Slika
Bio sam vec 3 puta, ali hvala na informaciji :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori