(kazna za 61,5km/h na magistrali 35000km od najbliže kuće, jer pored puta ima pečenjara koja ne radi još od Kardelja, je 7400 dinara)
Pogodite gde će patrola da stoji? U gradu ispred škole ili pored zarđale pečenjare

Ok, ali kako se dolazi do tih 0.01? Salatom? Ja mislim da bi trebalo da jedes salatu ispred pandura da bi naduvao, malo karikirano ali objasnio sam u prethodnom postu zasto tako mislim. Voleo bi kada bi nasli tacno objasnjenje na tu temu pa tek onda da diskutujemo o toj apsolutnoj nuli.Grujic napisao:Kuzmanoviću, neka je šansa mala, ako neko nedužan po okriljem zakona može da najebe, taj zakon je LOŠ. Znači ako neko naduva 0,51 veća kazna je zbog 0,01 "viška", ali je to od alkohola, a ne više sile, ako neko najebe zbog naduvanih ukupno 0,01 to može biti zbog više sile! Onda ako je bio udes osiguranja trljaju ruke, pa teže okolnosti a sve to nema veze sa životom.
I da ovo se tiče SVIH NAS, znači za ovo ne važi ona priča poštuj propise i ne brini.
Ako se postavi apsolutistički to je loše i tačka. Ako će da postoji tolerancija za te slučajeve, nek bude zvanična, a ne nerformalna pa kako se kome zalomi.
A Vujanić jeste školovan, ali je sa više strana dosta puta kompromitovan tako da ne treba njegovu, niti bilo čiju reč uzimati kao dogmu već je neophodna šira stručna rasprava.