Meni se lepo odlepila. Verovatno kad ti dali neko je previse pritisnuo kad je sklopio pa se zalepila. I +1 za vatu + alkohol tako sam ja skinuo. Samo sto sam koristio i zilet da odstranim sve ostatkemethane.master napisao:Zaboravih da napišem...
Kod lepljenja nalepnice, desilo mi se da nakon razdvajanja kartona nalepnica ostane na pogrešnoj strani.Znači ona klot strana na kojoj nema lepka a ona koja ide na šoferku i dalje je ostala zalepljena. Jedino rešenje je bilo da se odlepi i jaaaako pažljivo zalepi, jer se jako lako gužva i onda ode mast u propast.
Koji idiot je ovo smislio nije mi jasno. Prethodni sistem je bio mnogo bolji, osim što verovatno isti idiot tada nije dao uputstvo za lepljenje.![]()
BTW, još jednom se pokazalo da je za skidanje nalepnice najbolji alkohol+vata.
Mizerija je popust za neaktiviranje osiguranja.steva_anya napisao:31.07. mi istice na Puntu registracija. Danas otisao do agencije, 15500din sve (tehnicki, osiguranje, nalepnica, usluga). Prosle je bilo oko 13500. Ili nije poskupelo, ili mi nisu racunali nesto posto sva kola kod njih registrujemo, ili je to zbog onih popusta posto nisam imao aktivaciju osiguranja.