Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - nacionalno blago
Smaknut snimak, a bas zelim da ga odgledam mada ne umem da objasnim sto.
Ma daleko je ovaj sto provocira od cvecke, ali se vidi da je nasilnik paranoican, cim on lupeta kako iza ovoga stoje policija i zuti... Jest, smesniju stvar jos nisam cuo, imati podrsku policije i stranke da bi mogao da se deres po dvoristu 

Ova situacija izmedju komsija je cista namestaljka, odnosno navlacenje na tanak led psiho komse od strane olimpijca.
Verovatno vracanje za sve neprijatnosti koje je dozivljavao u proslosti, lupanje o radijator...itd.
Da nije bilo plansko navlacenje da bi se sve snimilo, radila bi ili saka ili palija, pa ko prezivi.
Verovatno vracanje za sve neprijatnosti koje je dozivljavao u proslosti, lupanje o radijator...itd.
Da nije bilo plansko navlacenje da bi se sve snimilo, radila bi ili saka ili palija, pa ko prezivi.
Niko ne reaguje iz cista mira. Ko zna sta je bio pravi povod. Ne moze niko da me ubedi da je neko nekog udario jer je snimao dete kako vozi biciklu. Šio mi ga Djura. Svi imate komsije, znate kako mogu da preteraju i sta vam sve pada na pamet da im uradite.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
@nuk ma ja ako pocnem da objasnjavam aj sto vi necete razumeti, nego se plasim da necu ni ja. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To bi bio dvostruki rebus 

da batalim pricu o olimpijcu, ne zanima me, nego da se vratim na Ameriku 
Jedina stvar koju cenim kod njih - postovanje zivota i imovine.
Ti mi upadnes u stan, ja lepo izvadim pistolj, saspem sarzer u tebe i cao zdravo.
Kod nas znate i sami kako je...
Drugo, vratio bih smrtnu kaznu... I to na neki bolan nacin, tipa elektricna stolica i slicno.

Jedina stvar koju cenim kod njih - postovanje zivota i imovine.
Ti mi upadnes u stan, ja lepo izvadim pistolj, saspem sarzer u tebe i cao zdravo.
Kod nas znate i sami kako je...
Drugo, vratio bih smrtnu kaznu... I to na neki bolan nacin, tipa elektricna stolica i slicno.

Sto se tice smrtne kazne tu se slazemo....ali ne bih bio extreman, mada je i to delotvorno: skoro sam gledao dal' Maleziju ili tako nesto, kod njih ako te uhvate sa drogom-streljaju po kratkom posutpku.
Medjutim, za ovog tipa sto je skoro iskasapio zenu, nemam razumevanja: eeej jos da se na njega trose pare do kraja njegovog zivota.
Doduse, tu je ta moralna konsekvenca: ko ce opaliti metak, pritisnuti dugme, ubrizgati injekciju....
Medjutim, za ovog tipa sto je skoro iskasapio zenu, nemam razumevanja: eeej jos da se na njega trose pare do kraja njegovog zivota.
Doduse, tu je ta moralna konsekvenca: ko ce opaliti metak, pritisnuti dugme, ubrizgati injekciju....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Ranije se streljalo tako što vod za streljanje od 7,8,10 ljudi, ne bitno, poređa se, svako dobije napunjene puške, ali samo jedan ili dvojica imaju bojevu municiju, svi ostali imaju ćorke, kako bi posle bilo lakše tim ljudima, misleći da nisu oni ti koji su imali pravu municiju...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Sta sve neće smisliti samo da narod ne brine brigu o onome o čemu treba da brine.
I koga sve u toj svojoj borbi neće upotrbiti!
Uvek mi je bilo odvratno kada se neki sportista spusti na nivo politike.
Za sve je kriva komunalna policija jer da ona radi svoj posao niko se ovako ne bi obračunavao na ulici već bi se sve završavalo na prijavama i kaznama.
Jel neko zna kol'ko ono beše benzin ili evro danas?
ps
sam naslov siledžije-nacionalno blago govori više o nama i našoj informisanosti. nasilja na žalost ima u svim zemljama i ne postoji zemlja, društvo ili sredina bez nasilja. negde ga ima više a negde manje. poistovećivati nasilje i nasilnike sa nacionalnim blagom je neznanje o sebi i svojoj naciji kao i o drugim nacijama i sredinama.
Gezo nije mi bila namera da te uvredim, već želja da se vratimo stvarnosti, sagledamo sebe i druge i shvatimo da nismo ništa bolji a ni gori od ostalih.

I koga sve u toj svojoj borbi neće upotrbiti!
Uvek mi je bilo odvratno kada se neki sportista spusti na nivo politike.
Za sve je kriva komunalna policija jer da ona radi svoj posao niko se ovako ne bi obračunavao na ulici već bi se sve završavalo na prijavama i kaznama.
Jel neko zna kol'ko ono beše benzin ili evro danas?
ps
sam naslov siledžije-nacionalno blago govori više o nama i našoj informisanosti. nasilja na žalost ima u svim zemljama i ne postoji zemlja, društvo ili sredina bez nasilja. negde ga ima više a negde manje. poistovećivati nasilje i nasilnike sa nacionalnim blagom je neznanje o sebi i svojoj naciji kao i o drugim nacijama i sredinama.
Gezo nije mi bila namera da te uvredim, već želja da se vratimo stvarnosti, sagledamo sebe i druge i shvatimo da nismo ništa bolji a ni gori od ostalih.

Poslednja izmena od samo polako u 06 Apr 2012, 15:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
mnogo kume,mnogo... ali što bi o tome razmišljao,bitnije je ko je koga snimao itd...samo polako napisao: Jel neko zna kol'ko ono beše benzin ili evro danas?
Sve zatvorenike bi trebalo poslati da nešto rade (u rudniku, kamenolomu), tako da država nije na gubitku zbog njihovog izdržavanja. Ali, slažem se, postoje takvi jezivi slučajevi, gde je smrtna kazna možda najbolje rešenje.superboss napisao: Medjutim, za ovog tipa sto je skoro iskasapio zenu, nemam razumevanja: eeej jos da se na njega trose pare do kraja njegovog zivota.
Ђенерал Јанковић
Re: Siledžije - internacionalno blago
Naslov promenjen.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Siledžije - internacionalno blago
Za ovo treba kaznjavati nagradnim putovanjem u rudnik 10 godina.
FOTO: Uništeno dečje igralište na Telepu
Ljuljaške na dečjem igralištu u ulici Ilariona Ruvarca na Telepu već desetak dana su iščupane i polomljene.
Od ukupno četiri ljuljaške koliko ih ima na igralištu, nijedna više nije ispravna. Na njima su odvaljene sedalice pa su sada neupotrebljive, a na jednoj je deformisan i metalni ram.
Stanovnici ovog dela Telepa koji dovode mališane da se igraju žale se da su gotovo svakodnevno morali da skupljaju ostatke staklenih flaša kako im se deca ne bi povredila. Oni ipak više ne vide poentu u tome budući da su i okolne klupe polomljene, pa ni sami nemaju gde da sednu dok im se deca igraju.
"Ja sam se jako obradovala kada su renovirali ovo igralište, ali nije prošlo ni mesec dana da je razrušeno kao i pre. Na ovo igralište smo došli zato što sam mislila da je u boljem stanju nego drugi slični prostori na Telepu", govori za Radio 021 Evica Nosak, baka jedne devojčice.
Ona je se požalila da će unuku ubuduće morati da vodi u Limanski park gde postoji čuvar koji vodi računa o spravama za igru, ali joj to ne odgovara zato što je veoma daleko.
Koordinatorka za održavanje dečjih igrališta Zavoda za izgradnju grada Vesna Forkapić, izjavila je za Radio 021 da zaštita ovakvih prostora nije u nadležnosti ZIG-a, već policije i komunalne policije.
"Ja nemam sredstava, mogućnosti i načina da svaki dan obilazim 164 igrališta u Novom Sadu i da ih sva održavam u ispravnom stanju. Rešenje problema nije da se zameni ono što je polomljeno, već je rešenje da se utiče na svest građana i da se podigne odgovornost", rekla je Forkapićeva i dodala da će ZIG popraviti igralište, ali da ne garantuje da ono ponovo neće biti uništeno. (Vuk Kešelj)
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-U ... elepu.html

FOTO: Uništeno dečje igralište na Telepu
Ljuljaške na dečjem igralištu u ulici Ilariona Ruvarca na Telepu već desetak dana su iščupane i polomljene.
Od ukupno četiri ljuljaške koliko ih ima na igralištu, nijedna više nije ispravna. Na njima su odvaljene sedalice pa su sada neupotrebljive, a na jednoj je deformisan i metalni ram.
Stanovnici ovog dela Telepa koji dovode mališane da se igraju žale se da su gotovo svakodnevno morali da skupljaju ostatke staklenih flaša kako im se deca ne bi povredila. Oni ipak više ne vide poentu u tome budući da su i okolne klupe polomljene, pa ni sami nemaju gde da sednu dok im se deca igraju.
"Ja sam se jako obradovala kada su renovirali ovo igralište, ali nije prošlo ni mesec dana da je razrušeno kao i pre. Na ovo igralište smo došli zato što sam mislila da je u boljem stanju nego drugi slični prostori na Telepu", govori za Radio 021 Evica Nosak, baka jedne devojčice.
Ona je se požalila da će unuku ubuduće morati da vodi u Limanski park gde postoji čuvar koji vodi računa o spravama za igru, ali joj to ne odgovara zato što je veoma daleko.
Koordinatorka za održavanje dečjih igrališta Zavoda za izgradnju grada Vesna Forkapić, izjavila je za Radio 021 da zaštita ovakvih prostora nije u nadležnosti ZIG-a, već policije i komunalne policije.
"Ja nemam sredstava, mogućnosti i načina da svaki dan obilazim 164 igrališta u Novom Sadu i da ih sva održavam u ispravnom stanju. Rešenje problema nije da se zameni ono što je polomljeno, već je rešenje da se utiče na svest građana i da se podigne odgovornost", rekla je Forkapićeva i dodala da će ZIG popraviti igralište, ali da ne garantuje da ono ponovo neće biti uništeno. (Vuk Kešelj)
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-U ... elepu.html

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money