Ja sam jednom u toku noći ustajao zbog wc-a (nacepao se lubenice pred spavanje, baš se sećam), i onako u polusnu sam MISLIO da sanjam kako udaram glavom u zid. Međutim NISAM SANJAO. Iz tog kreveta u kom sam tad spavao, ustajalo se na suprotnu stranu od one na koju sam navikao. Problem je što sam zategao dooobro jedno 3-4 puta čelom u zid , čak taj zadnji put svom snagom već nervnozan. U trenutku ti bude jasno šta se dešava, ali si tako zategao ko sivonja da nam Bože pomozi, samo baaaam. Narednih dana sam bio jednorog.
Odavno nisam zapamtio neki san. Kao klinac sam milion puta sanjao kako hodam zemljom i stalno se neke rupe otvaraju oko mene. I tako bežim dok ne upadnem u neku. Onda se probudim.
U stvari sećam se dva sna u skorije vreme, ne verujem u takve stvari, ali zadnje dve bliske osobe sam sanjao pred njihovu smrt, dan dva.
I često sam mrtve sanjao. I da me zovu da idemo peći ražanj i slično, ja naravno prihvatio
Stjepa napisao:Ja sam jednom u toku noći ustajao zbog wc-a (nacepao se lubenice pred spavanje, baš se sećam), i onako u polusnu sam MISLIO da sanjam kako udaram glavom u zid. Međutim NISAM SANJAO. Iz tog kreveta u kom sam tad spavao, ustajalo se na suprotnu stranu od one na koju sam navikao. Problem je što sam zategao dooobro jedno 3-4 puta čelom u zid , čak taj zadnji put svom snagom već nervnozan. U trenutku ti bude jasno šta se dešava, ali si tako zategao ko sivonja da nam Bože pomozi, samo baaaam. Narednih dana sam bio jednorog.
Stjepa napisao:Ja sam jednom u toku noći ustajao zbog wc-a (nacepao se lubenice pred spavanje, baš se sećam), i onako u polusnu sam MISLIO da sanjam kako udaram glavom u zid. Međutim NISAM SANJAO. Iz tog kreveta u kom sam tad spavao, ustajalo se na suprotnu stranu od one na koju sam navikao. Problem je što sam zategao dooobro jedno 3-4 puta čelom u zid , čak taj zadnji put svom snagom već nervnozan. U trenutku ti bude jasno šta se dešava, ali si tako zategao ko sivonja da nam Bože pomozi, samo baaaam. Narednih dana sam bio jednorog.