Obrazovanje i školstvo
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Obrazovanje i školstvo
Ovo je trebalo po defaultu da bude, samo to ne odgovara ekipi kojoj je do kraja faksa ostalo da plate 2 rate. Do lakog zivota uz partijsku knjizicu i skolarinu na Megadensu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Megadens nema apsolutno nikakve veze sa fakultetima koji se spominju.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sam Megatrend možda ne, ali je megadens postao sveobuhvatniji izraz
Privatni pravni postoji (i to čak mislim više njih), medicinski mislim da sada više ne al nisam siguran, privanti stomatološki mislim da postoji i dalje, a za nastavnike ne znam

Privatni pravni postoji (i to čak mislim više njih), medicinski mislim da sada više ne al nisam siguran, privanti stomatološki mislim da postoji i dalje, a za nastavnike ne znam

U NS se otvorio i farmaceutski. Jos nam samo fale hirurzi sa megadensa da kompletiramo 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Privatni pravni imam u komsiluku. Gazda ima letnjikovac na Popovici tipa 500 kvadrata i tu dodje 2x godisnje na rostilj.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mozda je to za skolu u prirodi, nemoj da si na kraj srca 
Tapatalk

Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
lolPravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/477702 ... ulgarnosti

Autor besan
Autor Dragan Lakićević bio je besan kada smo ga pitali da li su takvi dijalozi primereni deci.
- Pa, je l‘ su naša deca glupa? Mislite da oni ne znaju te stvari sa osam godina? Televizija je puna golotinje, očigledno nemate smisla za humor - rekao je Lakićević.
On je dodao i da je škola odlučila kome će nameniti njegovu knjigu.
Citati iz knjige
- Ti me uopšte ne slušaš - ljutito reče Milica.
- U šta bleneš?
- Da li imaš zeleni brus i zelene gaćice sa sivim cvetovima?
Devojčica ponovo skide naočari...
- Milice, čekaj, izvini...
- Palim! Vidim, ti bi nešto kresnuo pa brišem!
Samo je to čuo i video kako sevnu njena kosa i zanjiha se njena haljina...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moja osnovna
i 2000-2004 je bio isti direktor
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Koliko ljudi ima u Srbiji zavrsen fakultet?
Da li cenite vise nekoga ko je isoa na privatni fakultet ili nekoga ko uopste nije bio na faksu?
Privatne fakultete ismevaju (s razlogom) ali ipak mi je cudno da se ti ljudi ismevaju vise nego oni koji nisu u stanju da ni to zavrse (ne pominjite finansije jer privatni i drzavni bez budzeta su isti)...
Da li cenite vise nekoga ko je isoa na privatni fakultet ili nekoga ko uopste nije bio na faksu?
Privatne fakultete ismevaju (s razlogom) ali ipak mi je cudno da se ti ljudi ismevaju vise nego oni koji nisu u stanju da ni to zavrse (ne pominjite finansije jer privatni i drzavni bez budzeta su isti)...
Nama fali pravih seljaka domacina da uzgajaju pasulj krompir sljivu... a pravnika imamo i previse 
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Tesko da ima neko ko nije u stanju to da zavrsi.AcaKayak napisao:ipak mi je cudno da se ti ljudi ismevaju vise nego oni koji nisu u stanju da ni to zavrse (ne pominjite finansije jer privatni i drzavni bez budzeta su isti)...
Sistem je truo, tako da ni ne treba privatni medicinski. Sa Više medicinske se prebaciš na Defektološki, završiš to i pređeš posle na Medicinski. Postaneš doktor.Grujic napisao:Sam Megatrend možda ne, ali je megadens postao sveobuhvatniji izraz![]()
Ili recimo na nivou srednje škole: na Drvno-prerađivačkoj školi postoji smer Pravni tehničar.
Ako osoba koja nije zavrsila fakultet radi casno i posteno svoj posao, vise cenim takvu osobu, jer ne obmanjuje sebe i druge nazovi zvanjem, koje mu daje nazovi diploma, nazovi fakultetske ustanove koju je zavrsio.
Mada stvari ne treba generalizovati, sigurno se i medju njima nadje neki kvalitetan student.
Mada stvari ne treba generalizovati, sigurno se i medju njima nadje neki kvalitetan student.
zuzazu napisao:Ako osoba koja nije zavrsila fakultet radi casno i posteno svoj posao, vise cenim takvu osobu, jer ne obmanjuje sebe i druge nazovi zvanjem, koje mu daje nazovi diploma, nazovi fakultetske ustanove koju je zavrsio.