Danas tek provalim taster 8 kad se pozove Telenor Call Centar.
TASTER 8: Zaštita od isključenja (privremena opcija)* *Zaštita od isključenja, dostupna 5 dana pre prvih isključenja. U periodu zaštite ovo je prva informacija koju korisnik dobija pri pozivanju IVR-a, nakon obaveštenja „For English press 9“.
Elem, pošto su mene već isključili i tek juče sam platio račun, vidim ne uključuju me, a obično uključe sutradan prepodne. Okrenem Call Centar i ponude mi taster 8 za uključenje. Ja u čudu, ne kontam o čemu se radi, ali odaberem taster 8 i kaže mi automat, a posle stigne i SMS da će mi broj biti uključen za 30 minuta. A da ako u roku od 5 dana ne platim, biće opet isključen.
Očigledno je u pitanju da je korisnicima Telenor mreže data mogućnost da se zaštite od isključenja tj. produže rok za još 5 dana. Isto tako, ako se isključi broj, dostupna je opcija da se broj uključi uz rok od 5 dana za plaćanje računa.
Vrlo interesantno moram priznati, prijatno sam iznenađen ovom opcijom. Evo proradio je broj i pre ovih 30 minuta.
Ja sam sebi jednom dozvolio da me iskljuce, i kad sam video da mi to naplate 200din rekao sam sebi da to vise nikad necu dozvoliti, iz principa, ne zbog 200din...
Zastita od iskljucenja je aktivna nekoliko dana pre kraja perioda za placanje, imali su tu opciju jos na onom njihovom net servisu pre sigurno 5-6 godina, ako ne i duze. Kod Telenora ima opcija placanja bez provizije u Raiffesisenu (ili je bar bila do pre godinu dana), opcija koju ostala 2 provajdera ne nude.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nego, porucio sam preko telefona ADSL prikljucak, rekli su u roku od 7 dana stize mi paket, ali posle 10ak dana jos uvek nista. Ne znam jesu li toliko spori ili sta se desava. Imaju svoje sve, postu, kurirsku sluzbu, samo da posalju j...i paket
Jel neko imao iskustva sa ovim, koliko dugo je cekao?
dragvorl napisao:Kod Telenora ima opcija placanja bez provizije u Raiffesisenu (ili je bar bila do pre godinu dana), opcija koju ostala 2 provajdera ne nude.
Zato treba imati dobar e-banking. Dok ne prodaju Kombank i počnu da naplaćuju.
dragvorl napisao:Kod Telenora ima opcija placanja bez provizije u Raiffesisenu (ili je bar bila do pre godinu dana), opcija koju ostala 2 provajdera ne nude.
Mozes i VIP da platis u Raiffeisenu bez provizije. A na njihovom salteru to naplate nekih 25-50rsd.
Koliko je sveza ta informacija? Raspitao sam se u Vipu dok sam bio kod njih, bilo je u Hipo dzabe do pre nesto vise od godinu i onda su to ukinuli. Skoro sam siguran da nema uplate bez provizije jer VIP vise i nema racun kod RF.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money