Ne kontam zasto je lik sa kamionom skrenuo na pesake?

Mogao je da grune u auta ispred i ne bi povredio pesake.
Ne kontam zasto je lik sa kamionom skrenuo na pesake?
Хвала ти на овоме.paja napisao:Napisao sam i da je teorijski moguće oduzimanje vozila uz promenu zakona, ali i šta mislim o tome.
Postoje dva oblika oduzimanja imoviine."Јемчи се мирно уживање својине и других имовинских права стечених на основу закона.
Право својине може бити одузето или ограничено само у јавном интересу утврђеном на основу закона, уз накнаду која не може бити нижа од тржишне.
Законом се може ограничити начин коришћења имовине.
Одузимање или ограничење имовине ради наплате пореза и других дажбина или казни, дозвољено је само у складу са законом.
A šta ćemo sa onima koji imaju za Merc, a voze Yuga? Šta ćemo sa onim koji vozi službeni, pozajmljen, rent a car....?Филиповић napisao:Поента је да је меру могуће прописати чак и по садашњем слову Устава.
Неку будући Устав (није немогуће да буде покренута процедура до истека мандата ове скупштине) можда изричито предвиди и разне друге могућности...
Постоји више случајева у којима законодавац прописује казну у односу на имовно стање и то није новина.
Дакле, неко има за Југо, неко за Мерцедес, свакоме према имовном стању.
Притом, сама идеја може да се разрађује до бесвести, нисам ја инсистирао "само то ил` ништа".
Па може и варијанта коју сам поменуо - одузимање за поновљено пијанство или одузимање за пијанство изнад одређене границе...
Samo sto ce neki biti jednakijiФилиповић napisao:Па добро бре, Пајо, па 10 пута је речено да би о мери морало пуно да се промисли (о свим модалитетима), зашто сада цепидлачење...
небитно, да не компликујемо више тему, ако буде-биће, свима ће нам бити исто.
U suštini mogu im šta hoće. Da traže atest, pišu što nije registrovan, šalju na vanredni tehnički..... al neće.Heinz napisao:Šta policija može da uradi ovima što skupljaju kartone i voze noću neregistrovane šklopocije bez ijednog svetla?