Koliko troši?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Koliko troši?
I meni se čini. Jeste taj Fluens težak auto, ali ne bi smelo toliko. Moguće da je tek resetovan bord 
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidi se na prvoj slici ukupna kilomteraža i poslednja, na kojoj je rađeno merenje. Nekih 123km.
Posetite www.garaza.rs !
19km/h je baš sporo. Ne mogu tako da se porede potrošnje. Mora isti čovek da menja kola na istim rutama, pa bi onda koliko toliko bilo uporedivo, ali tek posle dosta vremena provedenih u svakom od automobila.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Zaboravio sam da dodam da je i klima bila upaljenaStjepa napisao:Steva kad je u elementu može i preko 30 000m sa tim litrom, tako da šta se qr*iš kad ne znaš da letiš.
Ili mozda je bolje da kazem ECO mode je bio ugasen, a klima stavljena na AUTO
Mislim da je klima nebitna kod novijih kola sa iole jačim motorima. Ja barem nisam uspeo nikakvu značajnu razliku da utvrdim na Alfi između toga kada uključim i isključim klimu, niti u potrošnji niti u performansama. Po bordu je razlika toliko mala da nisam siguran da li je do klime uopšte ili nekih eksternih faktora.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Re: Одг: Koliko troši?

Od kružnog toka na NBG do Brankovog mosta ;-)
Inače, prosek 4,4 litra na relacijama NBG - Dorćol - Vidikovac.
Bilo bi 4,2 da nije bio selidbe ;-)
A kolko važi poršei troše na prosečnoj brzini od 19 km/h po gradu? 1.5 litru? Proizvode gorivo?
Sasvim normalna potrošnja, za toliki auto u pomenutim uslovima, čak i ekonomičan ishod.
Neki put se zapitam, da li vozite kola uopšte ili samo pišete po forumu....
Sasvim normalna potrošnja, za toliki auto u pomenutim uslovima, čak i ekonomičan ishod.
Neki put se zapitam, da li vozite kola uopšte ili samo pišete po forumu....
Petak je dan za ,,metak'' 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dobro je sto imamo i verifikaciju potrosnje na forumu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Libero, svi komentarisu Fluence sa 33 prosecnom, a ne Doblo sa 19, relax
Ok, vidim pogrešio sam ali i ta od 33 je relevanta isto.....Rakhil napisao:Libero, svi komentarisu Fluence sa 33 prosecnom, a ne Doblo sa 19, relax
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
E sad preterujes...
krenuli leptirici...
evo da usrecim coveka, meni je klio preksinoc do aerodroma imao prosek 18l, u povratku 7...prosek brzine ne znam, ali pretpostavi sam
evo da usrecim coveka, meni je klio preksinoc do aerodroma imao prosek 18l, u povratku 7...prosek brzine ne znam, ali pretpostavi sam
Bila guzva do tamo, stajao si u koloni? 
Ford Focus ecoboost 1.0 100Hp. Beograd - Nikiti (GR) prosecna potrosnja 6.1. Voznja autoputem 130 po GPS-u (oko 120-124 po cajgeru), Od Soluna ka Nikitiju 130-140. Magistralom oko 90.
U povratku potrosnja 6.9, Grcka na autoputu ka Solunu 140, Makedonija po ogranicenjima, Srbija 140-170. Da dodam da je u povratku duvao neverovatan vetar koji je bas bas smetao... klima ukljucena na 22 stepena celim putem.
U povratku potrosnja 6.9, Grcka na autoputu ka Solunu 140, Makedonija po ogranicenjima, Srbija 140-170. Da dodam da je u povratku duvao neverovatan vetar koji je bas bas smetao... klima ukljucena na 22 stepena celim putem.
Using Tapatalk