Ševrolet problemčići
Re: Ševrolet problemčići
Sutra idem na neki kraci put, morace mreza forumasa da organizuje podrsku, ako negde zaglavim na pola puta 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja te pokrivam od Solunske regije do 'Akliidikija
Javite Vlajku da spremi Hilux, a ja zovem da rezervišem prikolicu. 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja pokrivam istu regiju kao Gruja ali po pesku. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Nego sam provalio da imam bubreg ma gumi, tj jedan kupac je to video....
Evo sad sedim na pauzi i gledam bas nov Porche Panamera i ima bubreg na gumi... Pzero od 20 inca...
Bas sam fotkao.
Evo sad sedim na pauzi i gledam bas nov Porche Panamera i ima bubreg na gumi... Pzero od 20 inca...
Bas sam fotkao.
Što se mene tiče tvoja guma je za rashod i to juče.
Stigao sam do NS, potrosnja po bordu 6.3 l, videcemo sutra na plinskoj pumpi, koliko je plina stvarno spalio.
Sve radi normalno, nabavio sam nove(stare) Semperit gume, da resim i taj problem(klobuk). Puno hvala mom drugaru, donoru guma!
Sve radi normalno, nabavio sam nove(stare) Semperit gume, da resim i taj problem(klobuk). Puno hvala mom drugaru, donoru guma!
Evo i prvih rezultata potrosnje do NS, dobre vesti
.
Po android bordu se vrtim oko 6.3 - 6.5l, ali na testiranju plina od cepa do cepa, dosao sam do fantasticnih 10.7l plina, sto ovaj auto, nikad ni izbliza nije uspeo. Jes da sam vozio defanzivno, ali ipak, sam malo peglao i po gradu, auto put oko 110km/h, plus klimica.
Znaci 1600 kinti za 190km.
Voda stabilna, ulje stabilno, nema gresaka, posle zamene bobina i svecica. Sklonio sam tupavi poklopac motora, jer je spalio sve kabliranje ispod, tj sva izolacija je krta, jer je lose hladjenje svega od onog poklopca.
Sad ga ceka zamena prednjih pneumatika, da se razresi pitanje klobuka (mada je on tu vec ko zna od kad...).

Po android bordu se vrtim oko 6.3 - 6.5l, ali na testiranju plina od cepa do cepa, dosao sam do fantasticnih 10.7l plina, sto ovaj auto, nikad ni izbliza nije uspeo. Jes da sam vozio defanzivno, ali ipak, sam malo peglao i po gradu, auto put oko 110km/h, plus klimica.
Znaci 1600 kinti za 190km.
Voda stabilna, ulje stabilno, nema gresaka, posle zamene bobina i svecica. Sklonio sam tupavi poklopac motora, jer je spalio sve kabliranje ispod, tj sva izolacija je krta, jer je lose hladjenje svega od onog poklopca.
Sad ga ceka zamena prednjih pneumatika, da se razresi pitanje klobuka (mada je on tu vec ko zna od kad...).
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Ševrolet problemčići
Drago mi je da se stabilizovao.
Burazeru ne daj vise da ga proba.
Potrosnha je takodje realna.
Burazeru ne daj vise da ga proba.
Potrosnha je takodje realna.
Je li ubačena nova mapa za plin?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...