Sent from my HTC One using Tapatalk
Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Nesto si ti tu pobrkao 
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
^I meni se cini 
I jel ti klima bila podesena na 22, sa on ili off ECO mod?
^^^^
Pa i meni je prosecna brzina, 35-45 km/h. Ne znam tacno sad. Ako ti BC uopste rade dobro. Mozda izbacuju samo neke vrednosti da nas nerviraju
I jel ti klima bila podesena na 22, sa on ili off ECO mod?
^^^^
Pa i meni je prosecna brzina, 35-45 km/h. Ne znam tacno sad. Ako ti BC uopste rade dobro. Mozda izbacuju samo neke vrednosti da nas nerviraju
Znas kolika je kolona bila u pola jedanaest uveceNexT napisao:Bila guzva do tamo, stajao si u koloni?
BG-NS-BG 7.3l,
do tamo sam drzao oko 120-130, a nazad 140-150.
prosek 53, zbog vrzmanja oko servisa i na naplatnoj rampi u povratku cekao 15-ak minuta
do tamo sam drzao oko 120-130, a nazad 140-150.
prosek 53, zbog vrzmanja oko servisa i na naplatnoj rampi u povratku cekao 15-ak minuta
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Juce i danas Astra G 1.7 Dti od rezerve do rezerve, racunica km/l izadje 5l. Umerena voznja sa 50% koriscenja klime tokom putovanja. Za jedan, sada ne tako savremen auto dobar prosek.
Sent from my Nokia lumia 720 using Tapatalk
Sent from my Nokia lumia 720 using Tapatalk
Ja razočaran, BC ponovo laže mnogo. 6.4 po BC, 7.0 do čepa.
Autoput gotovo isključivo i to bez gaženja, kulturica.
940 km i 66 litara nasuto. Možda malo kradu na pumpi, ovako odavno nije grešio.
Elem, kome je do štednje goriva da ne stavlja UHP gume. Ne može i ekonomija i ovoliko mnogo gripa koliko Eagle F1 pruža. Mislim da sa nekom Blueresponse može znatno da se uštedi, a da se ne izgubi mnogo na gripu. Na Škodi imamo Fastresponse, izuzetno mi se dopada guma po svim parametrima. Odličan all rounder, bez ijedne slabosti. Napisaću ovo u odgovarajućoj temi takođe.
Tapatalk Pro
Autoput gotovo isključivo i to bez gaženja, kulturica.
940 km i 66 litara nasuto. Možda malo kradu na pumpi, ovako odavno nije grešio.
Elem, kome je do štednje goriva da ne stavlja UHP gume. Ne može i ekonomija i ovoliko mnogo gripa koliko Eagle F1 pruža. Mislim da sa nekom Blueresponse može znatno da se uštedi, a da se ne izgubi mnogo na gripu. Na Škodi imamo Fastresponse, izuzetno mi se dopada guma po svim parametrima. Odličan all rounder, bez ijedne slabosti. Napisaću ovo u odgovarajućoj temi takođe.
Tapatalk Pro
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Koliko troši?
Nije ti isti obim tocka zato laze bord.
Naravno da ne.
I čep metod se računa u odnosu na kilometražu sa BC.
Obim točka se razlikuje 1.5%, i za toliko oba metoda računanja be trebala da pokazuju više, jer po BC auto prelazi 1.5% manje za isti put u odnosu na Semperit.
Tapatalk Pro
I čep metod se računa u odnosu na kilometražu sa BC.
Obim točka se razlikuje 1.5%, i za toliko oba metoda računanja be trebala da pokazuju više, jer po BC auto prelazi 1.5% manje za isti put u odnosu na Semperit.
Tapatalk Pro
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Fastresponse je HP guma, bar je meni na Jazz-u tako bila u dimenziji 185-60 R14 (najmanja dimenzija inače).
I ubeđen sam da mi je potrošnja bila malo veća u proseku zbog toga.
I ubeđen sam da mi je potrošnja bila malo veća u proseku zbog toga.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ako bi Škoda sa nekom drugom gumom još manje trošila, ja prvi ne bih verovao sam sebi.
Po gradu ne može da prebaci 6.5 litara, na otvorenom koji decilitar preko 5 jer je baš ne vozim polako.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Koliko troši?
Da ustvari tebi trosi jos malo vise jer se vise puta tocak obrne xa pravih 100km.
Ali verujem da sirina radi svoje tih par dl ili kolika je vec razlika u odnosu na pre, vise nego grip.
Ali verujem da sirina radi svoje tih par dl ili kolika je vec razlika u odnosu na pre, vise nego grip.
Radi sigurno, ali ovo je mnogo, preko 10%, pri čemu vozim nekih 10-20km/h sporije u proseku do posla i nazad nego pre, čisto da bi potrošnja bila u kontroli.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Cale ujutru ide Puntojetom na more, restartovao sam bord da vidim koliko xe njemu trositi i kakva je prosecna brzina.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Ako je kao moj cale, prosek brzine će da bude za 20 manji, a potrošnja za litar veća.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro