Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Nisi trebao razbijati telefon pre izlaska N4. Kad se on pojavi bar ce izbor biti lak, u medjuvremenu je situacija bas nezgodna jer svakom nesto ozbiljno fali...
Posto si fan HTC-a zasto ne uzmes One M8? Ili sta fali LG G3?
Posto si fan HTC-a zasto ne uzmes One M8? Ili sta fali LG G3?
Ajde Laki, potrudi se, znam da dobro citas 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kakav je to argument za Note 3 ? Kupuješ valjda telefon zbog sebe pre svega, a ne koliko je aktuelan da te drugi vide sa njim. Telefon je strašan i još dugo će biti takav, čak i kad izađu Note 5, 6... Sve će im teže biti neko čudo da izmisle. Kome ne smeta veličina, a ima raspoloživ budžet, nema tu nešto mnogo prave konkurencije.
Brate Nidzo, ko ti drma kavez?
Kakvo crno vidjanje te spopalo, rekao sam da je dugo na trzistu, pa me smorio, a ne da me je sramota da me vide sa njim, odakle vadis te gluposti?
Pa godinu dana nosim Htc sa polomljenim ekranom, pre toga sam 3 meseca nosio samsung sa polepljenim srcima i cirkonima... Nisam ni znao da jos uvek postoje ljudi stariji od 15 godina, koji se hvale telefonima...
Kakvo crno vidjanje te spopalo, rekao sam da je dugo na trzistu, pa me smorio, a ne da me je sramota da me vide sa njim, odakle vadis te gluposti?
Pa godinu dana nosim Htc sa polomljenim ekranom, pre toga sam 3 meseca nosio samsung sa polepljenim srcima i cirkonima... Nisam ni znao da jos uvek postoje ljudi stariji od 15 godina, koji se hvale telefonima...
Naravno da postoje.
Ja mislim da ce moj sledeci telefon da bude naslednik nokije 1020.
Ja mislim da ce moj sledeci telefon da bude naslednik nokije 1020.
Xepoj, ne bi bilo loše da malo pripaziš na rečnik, jer ovo blago prelazi granice poštovanja sagovornika.
Da se vratimo na temu, tako je delovalo na osnovu tvojih današnjih rečenica, druga je stvar ako to nisi mislio.

Da se vratimo na temu, tako je delovalo na osnovu tvojih današnjih rečenica, druga je stvar ako to nisi mislio.

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Naravno da postoje, pa gde živiš ti, sa Amišima ili u Srbiji.Xepoj87 napisao:Brate Nidzo, ko ti drma kavez?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Ako ti je vec toliko bitno sta ce drugi misliti, opet ti je N3 najbolje resenje jer je najveci i najuocljiviji pa ce drugi bolje primetiti koji telefon imas.Xepoj87 napisao:Brate Nidzo, ko ti drma kavez?

Ocigledno je samo tebi tako delovalo.nidza napisao:Xepoj, ne bi bilo loše da malo pripaziš na rečnik, jer ovo blago prelazi granice poštovanja sagovornika.![]()
Zbog cega, to vec ne znam, moj post je jasno bio napisan, jasnim, i nedvosmislenim izrazima.
Moj komentar nije bio nikakav argument za Note 3, vec razlog zasto meni nije pozeljan, kao i drugi razlog iz kog mi One m8 nije poseljan, iako bih trenutno njega uzeo, da nemam vec m7.
Da nosim zlatni Iphone, pa i da skapiram da neko pomisli da kupujem telefon da me enko vidi, nego nosim telefon za koji 90% ljudi i ne zna sta je.
A Nokia je tek za exponiranje...
Kada sve to povezes, ne vidim kako mozes protumaciti da uzimam fon da bi me neko video...
Od sada cu pripaziti kako razgovaram sa tobom, duboko i iskreno ti se izvinjavam.
Urose, sta znam, nisam nailazio na takve ljude, ili mozda ne primecujem takve stvari...
Ne zajebavaj Ivane, zivis u svetu gde i pertle na patikama mogu status da pokazuju a kamo li tek telefon 
Najbolje je kad skontas kojim je to devojkama bitno, onda je s njima lako

Najbolje je kad skontas kojim je to devojkama bitno, onda je s njima lako

Brate, ozbiljno godinama nisam video da neko eksponira koji fon ima... Generalno ih ni ne primecujem... Pa danas najbolje fonove mozes da uzmes za 200e, kao neke malo jace patike...
Jbg, zemlja u krizi, sponzoruse spustile kriterijume 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pogledao sam danas Lenovo K900, sto se izrade i osecaja u ruci tice stvarno odlicne ocene sto se mene tice. Lagan i vrlo tanak uredjaj.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni se takodje svidjaju ti Lenovo telefoni, ostvljaju premium osecaj.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Nisam ispratio, pa ako je vec bilo pitanje molim da me usmerite ka odgovoru. Treba mi preporuka za neki tablet, preporucljivo preko paketa, inace radi se o normalnoj upotrebi i zahtevnosti nista spec od karakteristika, Neki odnos cena i kvaliteta.
Hvala unapred svima.
Hvala unapred svima.