Letnje gume
Re: Letnje gume
ja imam na fokusu taj stari gy eg, uopste nisu lose po mokrom, cak naprotiv...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Tvoj je doradjen model tj niji isti kao sa pocetka proizvodnje. Za 16 su nesto doradjivali saru a verovatno i smesu. Ja sam 195/65 15 vozio i iskreno nisam odusevljen niti siguran bio po kosi.
A pre neki dan probah Barum 3HM ovaj novi. Zlo za kisu kao da nema nista gripa 18''
A pre neki dan probah Barum 3HM ovaj novi. Zlo za kisu kao da nema nista gripa 18''
Sve te ekonomične gume koje puno prelaze su loše na kiši. Očigledno kompromis neki mora da postoji, pa kako se proizvođač odluči da napravi balans: prianjanje, potrošnja, trajnost, buka, koji su u svađi jedni sa drugima, pa ti pomiri sve na nekom pristojnom nivou.
ovaj gy se osetno vise trosi od starog mislena energy, ali je zato u odnosu na njega dosta bolji po mokrom. ja sam zaista zadovoljan sa njegovim ponasanjem na fokusu. da je na kliju pa da ga stavim na sitne muke kineske mozda bi posustao, ali za fokusa mi je odlicna guma zaista...
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Gy eff r16 vise nego dobra guma ,na mom focusu presla otprilike napred 20000 km pa posle nazad jos 60000 km jos je iznad 2 mm ali naravno sahranjena do kraja plus trpela i prikolicu sa teretom povremeno.
Odlicna guma i dobra cena ali michelin primacy je bolja u svakom pogledu sem buke.
Gledao sam dunlop koji ovde na forumu dosta hvalite..1000-1500 din jeftinije od primacy nije dovoljno jeftinije da bi je uzeo pre michelina
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Odlicna guma i dobra cena ali michelin primacy je bolja u svakom pogledu sem buke.
Gledao sam dunlop koji ovde na forumu dosta hvalite..1000-1500 din jeftinije od primacy nije dovoljno jeftinije da bi je uzeo pre michelina
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Ovaj moj dunlop rt ima odlican grip po kisi,spustao se po pljusku niz bubanj potok ka Pozarevcu i ubedjivo najbolja guma koju sam imao na autu.Ladno niko nije mogao da me prati,dal sto sam vozio ko bez mozga il sto sam imao poverenje u gumu, al cinjenica je da su odlicne
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Po svim testovima i po informacijama od korisnika, takodje u prici sa Mikicom Vesnicem, trenuto najbolja guma za po mokrom je Dunlop RT, jos samo da vidimo da li su resili smestu tj tu povecanu potrosnju u odosu na konkurente koja je bila do sada i onda je best buy guma 

taj rt je moja sledeca guma, pricam vec duze vreme...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Verovatno i moja, mada u mom slucaju nema nikakve poente 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
To je ono sto sam pricao tj zasto me odusevila, jer zaista daje dozu sigurnosti i mozes da joj radis "sta hoces". Trpi sitne greske jer ne gubi lako grip a kada ga izgubi brzo ga uhvati ponovo.iggyboy napisao:Ovaj moj dunlop rt ima odlican grip po kisi,spustao se po pljusku niz bubanj potok ka Pozarevcu i ubedjivo najbolja guma koju sam imao na autu.Ladno niko nije mogao da me prati,dal sto sam vozio ko bez mozga il sto sam imao poverenje u gumu,
Pricam o staroj smesi nadam se da sa novom nisu puno promenili grip radi trajnosti.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Upravo to, bukvalno "osetis" da je auto zalepljen za podlogu iako je po putu gomila vode,promeni karakteristike auta na bolje, tek sad vidim sta znaci imati bas dobru gumu,nakon ove gume sve predhodne koje sam imao na automobilima su mi smesne,po meni je razlika u novcu izmedju ove i recimo tigra ili save zanemarljiva u odnosu na komfor i rasterecenost koju pruza,bukvalno se oslobodis,nisi u grchu dok vozis vec skroz opusten.Ne umem bas najbolje da objasnim al kad ih i vi probate shvaticete sta sam mislio
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ima i jednu veliku manu.
Što se toliko opustiš da voziš "bez mozga".
Što se toliko opustiš da voziš "bez mozga".
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam na mukama, posto ne znam sta da uzmem u 215/45r17 dimenziji.
Gledam SportMaxx RT i njega bih najradije djirao, samo kad vidim cenu za sve 4
Da li je glupa ideja uzeti npr 2 RT za prednje tockove, a pozadi staviti neku "nizu" klasu tipa Barum 3HM, Sava UHP, Fulda i tome slicno?
Dajte, p-omozite malo
Pricao sam sa Ivanom ali ne znam i dalje sta i kako osim sto bih svakako da uzmem 2 Dunlop
Gledam SportMaxx RT i njega bih najradije djirao, samo kad vidim cenu za sve 4

Da li je glupa ideja uzeti npr 2 RT za prednje tockove, a pozadi staviti neku "nizu" klasu tipa Barum 3HM, Sava UHP, Fulda i tome slicno?
Dajte, p-omozite malo

Pricao sam sa Ivanom ali ne znam i dalje sta i kako osim sto bih svakako da uzmem 2 Dunlop
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
A jel ti se uklapa cena za gy eagle f1?
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3