Ogi napisao:Koliko bi me kostalo slanje nazad ? I da li bi mi vratio pare odmah ili kada mu stigne ? Da li mi mozemo da obezbedimo tracking number ?
Teško, polako, sačekaj, prvo mu pošalji normalan mejl, takva i takva stvar, nisi zadovljan, bla bla, predloži eventualno delimično da ti vrati pare, tipa 50%, al sačekaj to tek u sledećem mejlu zavisno od njegovog odgovora. Niko ne želi loš feedback na ebay-u, siguran sam da će ti predložiti razumno rešenje. Svakako mislim da će Bax to da reši, i da je generalno rešivo.
Evo sada mi je napisao da vratim da mi zameni ili da mi vrati pare. Kaze mi rodjak da je sigurno polomljen mikroprekidac unutra i da ce se to tesko zameniti jer je jako sitan.
Ja sam raskupusao paket, kutiju sam sacuvao, je l nije problem tako da se posalje nazad ?
A sto se tice svetla, onda sam se ispalio jer sam mu rekao da mi ni ono ne radi.
Ma nema od vraćanja ništa. Jedino da ti vrati novac i prežali kameru (da ne bi dobio negativnu ocenu), on ionako ima dovoljno veliku zaradu na svakoj toj kameri da te problematične može da prežali bez ikakvog problema. Uostalom tako to i funkcioniše sa većinom kineske robe (kineseke u smislu da nije neki brand name)...
Nesto mi bedak da mu trazim novu, zutac je skroz ok, jebiga to je rizik koji sam morao da preuzmem, nije da je hteo da me prevari. Mislim kako ja njemu da dokazem.
Ogi napisao:Neko rece ako ne vidim svetlo znaci da ne radi.
Nesto mi bedak da mu trazim novu, zutac je skroz ok, jebiga to je rizik koji sam morao da preuzmem, nije da je hteo da me prevari. Mislim kako ja njemu da dokazem.
Otkud znas da nije hteo. Pusti ti te price...
Lepo mu reci, vracanje ti se ne isplati, a on nek smisli resenje jer ti je uvalio (mozda) krdzu..
Slanje paketa za Kinu nije više od 700-800din, sa sve carinskim pregledom. Ali nemoj da se pređeš i šalješ sa glavne pošte (Savska) jer tu najviše zakeraju i cimaju.
Odnesi u neku od lokalnih pošti, paket naravno otvoren, i pokušaj da pošalješ. Naravno, ako pitaju objasni o čemu se radi. Ako te upute na Savsku - zahvali se i probaj u drugoj pošti
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ma daj, kakvu kompenzaciju, najbolje da mu traži da ritualno spali 2 skroz bela teleta i sve to ilustruje fotografijama
Niti su oni skroz blesavi, niti možeš opaliti negativnu ocenu kako ti volja. Ako je proceduru koju traži da se odradi opisao u oglasu, tj spada u uobičajene za ebay trgovine, možeš realno da mu pljuneš pod prozor
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.