Day Walker napisao:TAd je podloga najklizavija, mislim da ne treba da brines
Prvi put mi se desilo tako drasticno pa me je bas iznenadilo.
Ocekivano mi je takvo ponasanje kad padne slaba kisa na prasinu, ali kao sto rekoh danas je vec padala kisa, a put je i sad vec bio nakvasen.
Mozda sam pokupio nesto pre toga...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delija napisao:Danas pao mali pljusak kad sam se vracao sa posla (vec je danas padala kisa, tako da bi prasina trebalo da je isprana) i ja par puta dobrano proklizao iliti ABS radio posao pri kocenju, a ESP pri kretanju... Hmmmm...
Michelin Primacy HP, treca letnja sezona, a nisu presle vise od 15k km (25k km sam ukupno presao Civic-om)... Sara skoro kao nova guma.
Imam je ja na autu. Ne voli klizavu podlogu, ne voli pesacke prelaze kad su mokri...
Desava se i meni u gradu kad je sitna kisa, na otvorenom mi nikad nije napravila ni najmanji problem.
Ivan napisao:Generalno mislim da michelin najgore od svih guma podnosi starenje, tj. Najvise gubi na karakteristikama.
Auto spava u garazi non-stop (i kod kuce i na poslu), zimi gume u kuci na spratu na min 10 stepeni (oprane, sredjene), stare max 3 godine, presle max 15k km... Ako je to staro, onda...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Te veće dimenzije se i prave u Nemačkoj, moje Barum su Made in Germany.
Day, mislim da će Barum za tvoju vožnju biti fantastičan, ne znam kakva je cena, ali za moju dimenziju je razlika Barum vs. Dun, GY, Michelin... bila duplo ili više, set Baruma sam platio ~32000 na autu, a Dunlop je bio 15-20.000 po gumi, Michelin takođe, čak i preko 20.000. Garantujem da u mom slučaju ne bi bilo opravdano dati 600 umesto 280 eura za gume.
Nisam im našao nedostatke u vožnji(siguran sam da može bolje jer uvek može), na kiši su mi odlične, na suvom takođe.
Poslednja izmena od Uroš S. u 09 Jul 2014, 17:39, izmenjeno 1 put ukupno.