Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od Texonja »

Navedene cene su bez popusta, tako da je npr ovaj Z4 prodat za 12.600 eur (sto je meni neinteresantno jer mi nije "o glavu" da ga kupim). Kontao sam da su dali malo veci popust kako je reklamirano, pa da ga uzmem za 9.000 , vozim 2-3 sezone i onda prodam za slicne pare ili malo manje. Ovako, na pocetnih 14.000 ispade da su dali samo 10% nizu cenu... A auto je realno u tuznom stanju, stoji godinu i po, gume su 100% odmah za zamenu, ne znam i taj krov kakav je, nalepnice kada se skinu zreo je za poliranje, ima posla oko njega... plus je presao 130k sto je za ovakav tip automobila poprilicno, jer se uglavnom malo voze.

Paja je skoknuo da pogleda (jos jednom hvala Paji i ovde javno :pivo: ) i rece mi da vam napisem ako je neko zainteresovan za neki auto da znate kako je mnogo toga prodato. Npr onaj A8 rece da je otisao za 10.000 , crna Astra H za 5.500 itd... Takodje mi je rekao da vas obavestim kako je guzva na autoputu strahovita u pravcu ka Beogradu, jer je samo jedna traka prohodna.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Evo i mene.

Išao sam da vidim z4 za Texa pritom sam nosio dete u rukama tako da sam se zadržao na placu 4 minuta. Video da je Z4 prodat za 12600, bacio pogled na još par automobila koji su bili blizu i otišao. Cene koje sam zapamtio je Tex već napisao pa da ne ponavljam. Mislim da je volvo s60 koji je na sajtu 20000 spušten na nekih 12500, ali nisam siguran.

I da gužva na auto putu ka Beogradu je stravična jer se tri trake ulivaju u jednu tako da sam se vratio preko kružnog i smederevskog puta.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Slika

Kako piše Blic Auto, nova Panda će biti ponuđena već po ceni od 8.990e za verziju 1.2 (69KS) u Pop opremi.
http://www.blic.rs/Auto/Noviteti/315850 ... -8990-evra

Dobro je što su uvrstili Freemont u ponudu iako je cena dosta jaka, ali verujem da će biti interesovanja.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Texonja napisao:Navedene cene su bez popusta, tako da je npr ovaj Z4 prodat za 12.600 eur (sto je meni neinteresantno jer mi nije "o glavu" da ga kupim). Kontao sam da su dali malo veci popust kako je reklamirano, pa da ga uzmem za 9.000 , vozim 2-3 sezone i onda prodam za slicne pare ili malo manje. Ovako, na pocetnih 14.000 ispade da su dali samo 10% nizu cenu... A auto je realno u tuznom stanju, stoji godinu i po, gume su 100% odmah za zamenu, ne znam i taj krov kakav je, nalepnice kada se skinu zreo je za poliranje, ima posla oko njega... plus je presao 130k sto je za ovakav tip automobila poprilicno, jer se uglavnom malo voze.

Paja je skoknuo da pogleda (jos jednom hvala Paji i ovde javno :pivo: ) i rece mi da vam napisem ako je neko zainteresovan za neki auto da znate kako je mnogo toga prodato. Npr onaj A8 rece da je otisao za 10.000 , crna Astra H za 5.500 itd... Takodje mi je rekao da vas obavestim kako je guzva na autoputu strahovita u pravcu ka Beogradu, jer je samo jedna traka prohodna.
Uh,pa onda su ove cene sasvim u redu.Realno,12.600 EUR za ovaj Z4 nije mnogo.Nije ni cudo sto je brzo otisao.Koliko vidim,ima otiske od nalepnica Burn energetskog pica,a to bi moglo lako da se skine.Unutra je sjajno ocuvan.Cak i uz cenu poliranja,zamene guma i jos nekih sitnica,mislim da je isplativ.Mene interesuje ova Honda Accord http://www.unicreditleasing.rs/opencms/ ... gance.html
Ako bih mogao da je dobijem za 11.000 (mada sumnjam da bi je toliko spustili) uzeo bih je bez razmisljanja.Istrpeo bih cak i skupu registraciju zbog 2.2 motora.

Pajo gde im se nalazi plac,posto si vec bio ?
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

bubanj potok, u smeru ka NIŠU, a telefon za informacije : +381 11 3093 545.
Slika
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:

Post od Incognito »

sebekkg napisao:bubanj potok, u smeru ka NIŠU, a telefon za informacije : +381 11 3093 545.
Hvala. :)
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Sad je malo guzva, em se radi auto put i ide jedna traka, em stanovnici Resnika blokiraju put zbog protesta, nece da prime u Resnik Rome koje treba da isele sa Belvila.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:

Post od Incognito »

Plac ne radi do 19.og ... :nonono:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Nov auto oko 10.000€

Post od pedja »

I jos malo povoljnije (zanimljive felne ima)
http://www.mojauto.rs/novi-automobili/9 ... e_2012_god

cak su i naveli: BEST-BUY NA TRŽIŠTU :mrgreen:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja bi taj Note sa zadovoljstvom vozio, mada je taj 1.4 malčice trom. Sad, bila bi velika borba između njega i SX4 jer Zuki nudi jači motor i lepši je dosta. No, malo smo prebacili budžet, a i moj pogled na automobile i Baxov su dosta različiti. Ipak ja vozim najružniju Hondu ikada, ali je volem. :D
Posetite www.garaza.rs !
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Motor kod Nissana nije preterano potentan ali kome performanse nisu na prvom mestu i nije tako los.
Uostalom, modeli koji su u opticaju (Corsa 1.2 i Fabia 1.2) nisu nista bolji od njega po tom pitanju.
Motor u SX4 je za nijansu bolji ali je opsti kvalitet izrade na strani Nissana (taj utisak sam stekao u poredjenju Vitare i QQ / Note).
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Ne znam sad, davno sam vozio taj Note i to ona prva generacija, pa ne mogu da ocenim.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Slika

Slika
Never Say Never Again
Odgovori